HomeJohansonJohanson Leaves akoestische wandpanelen

Johanson Leaves akoestische wandpanelen

Verkoop vanaf € 122,- 

Lease vanaf € 1,96 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 122,-
Lease per maand vanaf€ 1,96

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelLeaves
OntwerperJohan Lindstén
HerkomstZweden
SoortAkoestische wanden
Soort wandenWandpanelen

Productomschrijving

De Johanson Leaves is een geluiddemper geïnspireerd door de onregelmatigheid en de structuur van de natuur met de ingewikkelde, maar tegelijkertijd eenvoudig patroon van bladeren. Deze geluiddemper is aan de muur te bevestigen en geeft een speels en akoestisch effect.

De indicatieprijs is per m².

Eigenschappen Johanson Leaves

De Leaves akoestische wandpanelen zijn leverbaar in verschillende kleuren: zwart / donker grijs / licht grijs / Off white en zijn gemaakt van ecologische producten; 60 - 70% petflessen aangevuld met andere materialen die het vilteffect geeft. Optioneel zijn de akoestische panelen te bekleden met Europost. Hierbij is een keuze uit 48 kleuren.
Afmetingen van de Johanson Leaves:

  • Totale hoogte 60 cm
  • Totale breedte 60 cm
  • Totale diepte 6,6 cm
  • Oppervlakte 0,36 m2

 

Over de ontwerper Johan Lindstén

Johan Lindsten besloot al op 13 jarige leeftijd dat hij een meubelontwerper wilde worden. Hij heeft de studie industrieel ontwerp aan de Växjö Universiteit afgerond en volgens de studie meubelontwerp aan de Universiteit van Linköping. Na zijn afstuderen begon hij met zijn eigen ontwerpstudio en maakt hij voor diverse merken, waaronder Cappellini, Johanson en Moroso, diverse meubels.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.