HomeJohansonJohanson Piano Adjustable

Johanson Piano Adjustable

Verkoop vanaf € 671,- 

Lease vanaf € 10,77 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 671,-
Lease per maand vanaf€ 10,77

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelPiano
OntwerperAlexander Lervik
HerkomstZweden
SoortKruk
ZithoogteHoog, Verstelbaar
OnderstelKolom

Productomschrijving

De Piano van Johanson is een in hoogte verstelbare barkruk, geïnspireerd door een oude kruk uit de jaren 1930. Het materiaal is van polyurethaan rubber, waardoor het makkelijk schoon te houden is. Door de goede voetsteun maakt het comfortabel om op te zitten in een bedrijfsrestaurant, bar, lounge of andere horecagelegenheid.

Eigenschappen Johanson Piano in hoogte verstelbare kruk

Het frame is van chroom Satin (Satin is alleen als special mogelijk) en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren en de stoel is te bekleden in wit of zwart PUR-schuim.
De krukken hebben de volgende afmetingen:

  • Zithoogte verstelbaar tussen de 65 en 80 cm
  • Totale hoogte 75/90 cm
  • Breedte 44 cm
  • Diepte 44 cm

Over de ontwerper Alexander Lervik

Alexander Lervik is één van de meest bekende ontwerpers uit Zweden en hij ontwerpt voor verschillende merken waaronder Moroso, Zero, Designhuis Stockholm en Johanson.
Hoewel zijn belangrijkste focus op verlichting, meubilair en product design ligt, creëert hij ook concepten voor hotels en restaurants en werkt hij samen met modemerken. Door de jaren heen heeft Lervik een aantal prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Award, Best of the Best op 100% design en de prestigieuze award Ontwerp S.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.