HomeJohansonRaceJohanson Race laptoptafel

Johanson Race laptoptafel

Verkoop vanaf € 511,- 

Lease vanaf € 8,20 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 511,-
Lease per maand vanaf€ 8,20

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelRace laptoptafel
OntwerperCory Grosser
HerkomstZweden
OnderstelKolom
Extra'sLaptoptafels
Materiaal onderstelMetaal
BladmateriaalHout, Laminaat
HoogteLaag

Productomschrijving

Het bijzettafeltje maakt de collectie compleet. De Johanson Race tafel past ideaal in een wachtkamer of andere openbare ruimtes. Het bijzettafeltje maakt de collectie compleet. De Johanson Race past ideaal in een wachtkamer of andere openbare ruimtes.

De tafel is nu ook af te werken in Fenix. Het grote voordeel van Fenix is dat dankzij de onderscheidende nanotechcoating er nooit vingerafdrukken achterblijven op het bladoppervlak. En bij normaal gebruik verdwijnen kleine krasjes vanzelf!

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.