Johanson Reform Poef

Verkoop vanaf € 554,- 

Lease vanaf € 8,89 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 554,-
Lease per maand vanaf€ 8,89

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelReform Poef
OntwerperAlexander Lervik
HerkomstZweden
SoortPoef
HoogteLaag
Onderstel4-poot

Productomschrijving

De Johanson Reform is een modulair zitprogramma met banken, stoelen, poefjes en biedt onbeperkte mogelijkheden om van vorm en functie te veranderen, met een lichte, strak design. Bouwen en ontwerp je eigen bank naar je eigen wens.

Eigenschappen Johanson Reform

  • Het frame is in multicolour leverbaar, Satin is alleen als special mogelijk
  • Door de hoge rug bieden de fauteuils en banken akoestische oplossingen voor luidruchtige ruimtes.

Over de ontwerper Alexander Lervik

Alexander Lervik is één van de meest bekende ontwerpers uit Zweden en hij ontwerpt voor verschillende merken waaronder Moroso, Zero, Designhuis Stockholm en Johanson. Hoewel zijn belangrijkste focus op verlichting, meubilair en product design ligt, creëert hij ook concepten voor hotels en restaurants en werkt hij samen met modemerken. Door de jaren heen heeft Lervik een aantal prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Award, Best of the Best op 100% design en de prestigieuze award Ontwerp S.

 

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.