Johanson Rib Stoel

Verkoop vanaf € 412,- 

Lease vanaf € 6,61 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 412,-
Lease per maand vanaf€ 6,61

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelRib Stoel
OntwerperAlexander Lervik
HerkomstZweden
Onderstel4-poot, Draadframe
MateriaalGestoffeerd
Extra'sStapelbaar

Productomschrijving

Het assortiment van de Rib bestaat uit een barkruk en stapelbare stoelen met een sterk, grafisch ontwerp. Hun unieke blik wordt afgeleid van de golfvorm en de materiaalkeuze; vilt. Hierdoor hebben ze een akoestische waarde en absorberen ze geluid.

Johanson Rib draagt het Nordic Ecolabel vanwege het gebruikte materiaal, vilt uit gerecyclede plastic PET-flessen.
De stoelen zijn geschikt voor in de kantine of (bedrijfs)restaurant. De hoge krukken zijn leverbaar in 2 zithoogtes: 65 of 80 cm. Satin is alleen als special mogelijk.
De zitting van vilt van deze stoel is ook te bekleden met stof voor extra comfortabel zitten.

Gerecyclede PET-flessen

Het geperste vilt is vervaardigd van gerecyclede plastic PET-flessen en is leverbaar in de volgende kleuren: zwart / licht grijs / donker grijs. Het frame is van chroom Satin en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren. Optioneel is een stapelwagen om zo de gestapelde Rib stoelen te verplaatsen leverbaar.

Over de ontwerper Alexander Lervik

Alexander Lervik is één van de meest bekende ontwerpers uit Zweden en hij ontwerpt voor verschillende merken waaronder Moroso, Zero, Designhuis Stockholm en Johanson.
Hoewel zijn belangrijkste focus op verlichting, meubilair en product design ligt, creëert hij ook concepten voor hotels en restaurants en werkt hij samen met modemerken. Door de jaren heen heeft Lervik een aantal prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Award, Best of the Best op 100% design en de prestigieuze award Ontwerp S.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen, etc.