HomeJohansonRibJohanson Rib Wall akoestisch wandpaneel

Johanson Rib Wall akoestisch wandpaneel

Verkoop vanaf € 167,- 

Lease vanaf € 2,68 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 167,-
Lease per maand vanaf€ 2,68

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelRib Wall
OntwerperAlexander Lervik
HerkomstZweden
SoortAkoestische wanden
Soort wandenWandpanelen

Productomschrijving

Flexibele werkplekken en de openheid van kantoren hebben nu grote eisen van de geluidsomgeving. We worden gemakkelijk gerstoord door stemmen en achtergrondgeluiden. Ze leiden ons af en daardoor verliezen we de concentratie. Dit kan tot een verhoging van stress leiden en maken ons moe.

Johanson komt met diverse akoestische wandpanelen om het geluid op te nemen / te absorberen om het werken in een open office dragelijker te maken. De Johanson Rib Wall is afgeleid van de Rib stoel en is een geluiddemper dat geluid vermindert, zoals lawaai en stemmen. Hij is eenvoudig te monteren op de muur.

Eigenschappen Johanson Rib Wall

De Rib Wall akoestische wandpanelen zijn leverbaar in verschillende kleuren en zijn gemaakt van ecologische producten; 60-70% petflessen aangevuld met andere materialen die het vilteffect geeft. Optioneel zijn de akoestische panelen te bekleden met Europost. Hierbij is een keuze uit 48 kleuren.
Afmetingen van de Johanson Rib Wall panelen:

  • Totale hoogte 60 cm
  • Totale breedte 100 cm
  • Totale diepte 1,5 cm

Over de ontwerper Alexander Lervik

Alexander Lervik is één van de meest bekende ontwerpers uit Zweden en hij ontwerpt voor verschillende merken waaronder Moroso, Zero, Designhuis Stockholm en Johanson. Hoewel zijn belangrijkste focus op verlichting, meubilair en product design ligt, creëert hij ook concepten voor hotels en restaurants en werkt hij samen met modemerken. Door de jaren heen heeft Lervik een aantal prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Award, Best of the Best op 100% design en de prestigieuze award Ontwerp S.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.