HomeJohansonSpeedJohanson Speed fauteuil

Johanson Speed fauteuil

Verkoop vanaf € 718,- 

Lease vanaf € 11,52 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 718,-
Lease per maand vanaf€ 11,52

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelSpeed fauteuil
OntwerperJohan Lindstén
HerkomstZweden
SoortLage rug
OnderstelSlede

Productomschrijving

De Speed van Johanson is een lounge fauteuil. Door een breed scala aan kleuren en stoffering van de Johanson Speed stoelen geeft de dit een tal van mogelijkheden om een bepaalde look te creëren.

De ontwerpen van Johan Lindstén worden gekenmerkt door een goed doordacht ontwerp en onverwachte details.

Eigenschappen Johanson Speed stoelen

Het frame is van chroom en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren en de stoel is te bekleden in 160 verschillende stoffen.

Over de ontwerper Johan Lindstén

Johan Lindsten besloot al op 13 jarige leeftijd dat hij een meubelontwerper wilde worden. Hij heeft de studie industrieel ontwerp aan de Växjö Universiteit afgerond en volgens de studie meubelontwerp aan de Universiteit van Linköping. Na zijn afstuderen begon hij met zijn eigen ontwerpstudio en maakt hij voor diverse merken, waaronder Cappellini, Moroso en Johanson, diverse meubels.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen, etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.