Johanson Speed Stoel

Verkoop vanaf € 351,- 

Lease vanaf € 5,63 

Lease en verhuurmogelijkheden

Ondersteuning van advies en montage

Meer dan 15 jaar deskundig advies

Verkoopprijs vanaf€ 351,-
Lease per maand vanaf€ 5,63

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelSpeed Stoel
OntwerperJohan Lindstén
HerkomstZweden
OnderstelSlede, Draadframe
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd
Extra'sStapelbaar

Productomschrijving

Door een breed scala aan kleuren en stoffering van de Johanson Speed stoelen geeft de dit een tal van mogelijkheden om een bepaalde look te creëren.

Eigenschappen Johanson Speed stoelen

Het frame is van chroom en leverbaar in meer dan 200 RAL kleuren en de stoel is te bekleden in 160 verschillende stoffen.

Over de ontwerper Johan Lindstén

Johan Lindsten besloot al op 13 jarige leeftijd dat hij een meubelontwerper wilde worden. Hij heeft de studie industrieel ontwerp aan de Växjö Universiteit afgerond en volgens de studie meubelontwerp aan de Universiteit van Linköping. Na zijn afstuderen begon hij met zijn eigen ontwerpstudio en maakt hij voor diverse merken, waaronder Johanson, Cappellini en Moroso, diverse meubels.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen, etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.