HomeJohansonSpeedJohanson Speed table lage tafel

Johanson Speed table lage tafel

Verkoop vanaf € 291,- 

Lease vanaf € 4,67 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 291,-
Lease per maand vanaf€ 4,67

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelSpeed table
OntwerperJohan Lindstén
HerkomstZweden
OnderstelOverig
HoogteLaag
BladmateriaalMetaal
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

De Speed table van Johanson is een lage tafel met verschillende afmetingen in doorsnede. De Johanson Speed table past ideaal in een wachtkamer of andere openbare ruimtes.

Kenmerken Johanson Speed table bijzettafel

  • Leverbaar in 2 maten: 47 of 57 cm in doorsnede.
  • Ontworpen door: Johan Lindstén.

Over de ontwerper Johan Lindstén

Johan Lindsten besloot al op 13 jarige leeftijd dat hij een meubelontwerper wilde worden. Hij heeft de studie industrieel ontwerp aan de Växjö Universiteit afgerond en volgens de studie meubelontwerp aan de Universiteit van Linköping. Na zijn afstuderen begon hij met zijn eigen ontwerpstudio en maakt hij voor diverse merken, waaronder Johanson, Moroso en Cappellini, diverse meubels.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.