Johanson Stay tafel

Verkoop vanaf € 416,- 

Lease vanaf € 6,68 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 416,-
Lease per maand vanaf€ 6,68

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelStay
HerkomstZweden
OnderstelKolom
HoogteVast, Laag, Vast, Hoog
BladmateriaalLaminaat
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

De Johanson Stay is een tafel en heeft hetzelfde eenvoudige en praktische ontwerp dat het hele Johanson collectie kenmerkt. De basis van de Stay tafel is zeer slank en gestroomlijnd, maar ook erg stabiel. Materiaal: Satin is alleen als special mogelijk.

Afmetingen Johanson Stay tafel

  • Totale hoogte: 47/57/72/90/100/110 cm
  • Totale breedte: 40/47/55 cm

Gebruikte materialen

Johanson werkt met ’s werelds meest vooraanstaande leveranciers van stof en is in staat om meer dan 500 stoffen aan te bieden. De meubelen worden gemaakt van verschillende soorten hout, kunststof, vilt of metaal. Alle bases en metalen onderdelen komen in meer dan 200 verschillende RAL-kleuren en ook in chroom, satijn, of met een zwarte of witte afwerking.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.