HomeKartellKartell Louis Ghost plastic designstoel

Kartell Louis Ghost plastic designstoel

Verkoop vanaf € 258,- 

Lease vanaf € 4,14 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 258,-
Lease per maand vanaf€ 4,14

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKartell
ModelLouis Ghost
OntwerperPhilippe Starck
HerkomstItalië
AfmetingenKartell Louis Ghost afmetingen
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalKunststof

Productomschrijving

De Kartel Louis Ghost ofwel; de spookstoel genoemd, is een comfortabele stoel. Deze  leunstoel in doorzichtig en kleurrijk polycarbonaat uit het Louis XV-design: het voorbeeld van de geherwaardeerde barok dat verbaast, raakt en fascineert. Louis Ghost van Kartell is ontworpen door Philippe Starck en is een gedurfd voorbeeld van het spuitgieten van polycarbonaat in een unieke vorm.

Stapelbaar en op maat te maken

De Louis Ghost is een zeer grensverleggende manier van spuitgieten van een stoel. Ondanks het wazige en kristallen beeld is de Kartell Louis Ghost stoel stabiel, duurzaam en bestand tegen schokken en atmosferische invloeden. Bovendien kunnen er 6 stoelen op elkaar worden gestapeld. Dit product met een sterke uitstraling en een aanzienlijke esthetische aantrekkingskracht zorgt voor elegantie en ironie in elke woonomgeving of collectieve ruimte. U kunt er ook voor kiezen om een eigen Kartell Louis Ghost op maat te laten maken.

Specificaties van de Kartell Louis Ghost stoel

  • Verkrijgbaar in 3 verschillende versies: transparante uitvoering, effen model in verschillende kleuren en ondoorzichtig effen kleuren zoals zwart en wit.
  • Stapelbaar tot 6 stoelen op elkaar
  • Eigen ontwerp is mogelijk op verzoek van minimale bestelling van 10 stuks. Denk aan: andere motieven op de rugleuning. Denk aan: kindergezicht, chinees masker, berenhoofd. 
  • De Louis Ghost is de eerste transparante stoel ter wereld in plastische materialen die ook beschikbaar is in een brandvrije versie.

Over Kartell

Het Italiaanse bedrijf Kartell is in 1949 opgericht door Giulio Castelli. Het is al meer dan 70 jaar een marktsucces, lopend onderzoek met als doel absolute schoonheid en kwaliteit. Het Kartell meubilair is altijd herkenbaar door de persoonlijke en innovatieve stijl. Belangrijke kenmerken van de design meubels zijn felle kleuren en opvallende vormen. Het Italiaanse designhuis Kartell staat garant voor modieus plastic design. Leuke feitje: in 1999 was Kartell het eerste bedrijf ter wereld dat van polycarbonaat meubelstukken produceerde, waaronder de Louis Ghost.