Kartell - Masters

De Kartell Masters serie bestaat uit een stoel en een kruk die zijn ontworpen door Philippe Starck. De stoel en barkruk zijn te gebruiken in allerlei ruimtes zoals een wachtkamer, entreezaal, bar of restaurant. Deze zitmeubelen zijn binnen en buiten te gebruiken.

Lees meer
 • Kartell Masters stoel
  Kartell Masters StoelVanaf € 185,-
 • Kartell Masters kruk
  Kartell Masters krukVanaf € 312,-

De Kartel Masters zitmeubelen zijn gemaakt van duurzaam, recyclebaar polypropyleen, hierdoor zijn de meubels ook buiten te gebruiken. De Masters stoel is stapelbaar tot vier stoelen hoog waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is en ideaal te gebruiken is in multifunctionele ruimtes. De barkruk is te verkrijgen in twee hoogtes, 75 cm en 65 cm hoog. Hierdoor kunt u de kruk bij elke bar met verschillende hoogtes plaatsen.

Kenmerken van de Kartell Masters serie

 • Ontworpen door Philippe Starck
 • Gemaakt in Italië
 • Geschikt voor zowel binnen als buiten
 • Recyclebare Polypropyleen zitting
 • De stoel is stapelbaar tot 4 stoelen hoog
 • De barkruk is verkrijgbaar in verschillende zithoogtes, 75 cm en 65 cm

Kartell

Kartell is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1949 en het designhuis heeft al meer dan vijftig jaar succes. Het Italiaanse designlabel produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-accessoires, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubelen. Kartell heeft inmiddels al negen Compasso d'Oro's, een belangrijke prijs op designgebied. Een aantal klassiekers van Kartell staan in de collectie van grote musea, zoals Modern Art in New York. Kartell werkt samen met ‘s-werelds beste ontwerpers zoals: Joe Columbo, Vico Magistretti, Marcel Wanders, Philippe Stark en Antonio Citterio.

Meer Informatie over de Kartell Masters serie

Als u nog vragen heeft over de Kartell Masters collectie dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail of u kunt bellen naar 088-650 12 34. De experts van De Projectinrichter staan voor u klaar en helpen graag om advies te geven en een aanbieding op maat te maken.