Kartell - Maui

Kartell Maui is een serie veelzijdige stoelen en tafels. Uitermate geschikt voor de inrichting van kantoren, als kantoormeubilair, in vergaderruimtes, conferentiezalen en wachtkamers. De Maui tafel is ook zeer goed toepasbaar in openbare, gemeenschappelijke ruimtes als restaurants en bars.  De stoelen zijn leverbaar met verschillende onderstellen en de tafels zijn verkrijgbaar met tafelbladen in diverse vormen, in verschillende formaten.

Lees meer
  • Kartell Maui sledestoel
    Kartell Maui stoelVanaf € 151,-

Over Kartell Maui stoel en tafel

  • Verschillende soorten stoelen en tafels.
  • Kartell Maui is uitermate geschikt voor de toepassing in projecten, voldoet aan hoge kwaliteits- en gebruikseisen.
  • Ontwerp van Vico Magistretti.

Varianten Kartell Maui kantoormeubilair

  • Kartell Maui stoel leverbaar als 4-poot model en met een stervoet met wielen. De Maui is stapelbaar tot een maximum van zeven stoelen. Ook is de Maui stoel koppelbaar. Armleuningen zijn ook mogelijk, deze kunnen in dezelfde kleur als de zitting geleverd worden. De hoogte van de armleuningen is 66 cm en de Maui stoel is 77cm hoog en 55 cm breed.
  • Kartell Maui tafel is leverbaar in vijf verschillende modellen, met een rond tafelblad, vierkant tafelblad, ovaal tafelblad en twee modellen met een rechthoekig tafelblad. Het gelamineerde tafelblad is voorzien van een rand van hout en  is verkrijgbaar in drie kleuren, antraciet, wit en navy blauw. De poten zijn vervaardigd van verchroomd staal.

Over de ontwerper Vico Magistretti

De in 2006 overleden Italiaanse architect en industrieel ontwerper Vico Magistretti werd in oktober 1920 geboren in Milaan. Hij overleed op 85-jarige leeftijd. Magistretti behoort tot één van de meest toonaangevende Italiaanse ontwerpers na de Tweede Wereldoorlog. Hij was een pionier om betaalbaar plastic toe te passen als grondstof voor de productie van meubilair. Hierdoor raakte zijn naam en producten ook bekend bij het grote publiek. Veel van zijn ontwerpen behoren tot de collecties van belangrijke musea in zowel Europa als in Amerika. Een voorbeeld is de Maralunga bank van Cassina in het museum of Modern Art in New York. Vico Magistretti heeft tijdens zijn loopbaan met meerder grote merken samengewerkt. Zoals Artemide, Cassina en Rosenthal. Veel van zijn ontwerpen zijn echte designklassiekers en heeft ook verschillende belangrijke designer awards op zijn naam staan.

Over Kartell

Kartell meubilair is altijd herkenbaar door de persoonlijke en innovatieve stijl. Belangrijke kenmerken van de design meubels zijn felle kleuren en opvallende vormen. Het Italiaanse designhuis Kartell is opgericht in 1949 en staat garant voor modieus plastic design. Kartell werkt samen met werelds beste ontwerpers zoals: Joe Columbo, Vico Magistrettie, Marcel Wanders, Philippe Stark en Antonio Citterio. Ook een aantal klassiekers van Kartell staan in de collectie van grote musea, zoals Modern Art in New York.