Kartell - Trays

De Trays serie van Kartell bestaat uit een tafel en een bijpassende kast die ontworpen zijn door Lievore Altherr Molina. De tafel en de bijpassende kast zijn mooi met elkaar te combineren op uw kantoor of in een vergaderruimte of andere kamers.

Lees meer
 • Kartell Trays tafel
  Kartell Trays KastVanaf € 409,-
 • Kartell Trays tafel
  Kartell Trays TafelVanaf € 409,-

De bladen van de meubelen zijn gemaakt uit sterk, verfijnd methacrylaat. De kast en tafel zijn beschikbaar in glanzend zwart en wit. De kantoormeubelen zijn er in drie standaardmaten. De tafel en de kast zijn tevens te leveren op wielen, wat verplaatsen eenvoudig maakt. De Trays collectie is ontworpen met elegantie en oogt fragiel zonder concessies te doen aan de stabiliteit en duurzaamheid.

Kenmerken van de Kartell Trays serie

 • Ontworpen door Lievore Altherr Molina
 • Gemaakt in Italië
 • Keuzen uit drie verschillende maten
 • Verkrijgbaar met of zonder wielen
 • De bladen van de meubels zijn gemaakt uit sterk, verfijnd methacrylaat
 • Leverbaar in zwart en wit

Kartell

Kartell is een Italiaans designlabel dat is opgericht in 1949. Het designhuis heeft al meer dan vijftig jaar succes in het maken van designmeubelen en heeft nu al negen Compasso d’Oro’s gewonnen. Dit is een belangrijke prijs in de designwereld. Het Italiaanse designlabel produceerde in het begin voornamelijk auto-accessoires. Toen Kartell zich ging richten op het maken van meubelen braken ze pas echt door. Een aantal klassiekers van Kartell staan in de collectie van grote musea Modern Art in New York. Kartell werkt samen met ‘s-werelds beste ontwerpers zoals Marcel Wanders, Joe Columbo, Philippe Stark, Vico Magistrettie en Antonio Citterio.

Meer Informatie over de Kartell Trays serie

Als u nog vragen heeft over de Kartell Trays collectie dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail of u kunt bellen naar 088-650 12 34. De experts van De Projectinrichter staan voor u klaar en helpen graag om advies te geven en een aanbieding op maat te maken.