Kartell Trays Kast

Verkoop vanaf € 409,- 

Lease vanaf € 6,56 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 409,-
Lease per maand vanaf€ 6,56

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKartell
ModelTrays Kast
OntwerperLievore Altherr Molina
HerkomstItalië
AfmetingenKartell Tray afmetingen
SoortStellingkast
DeurenGeen deur
MateriaalOverig

Productomschrijving

Kartell Trays is een systeem dat onderverdeeld is in tafelbladen voor thuis of op kantoor. Het constructieve idee van het design is de declinatie van tafeltjes en systemen van legplanken waarvan de bladen in hun design en afwerking doen denken aan gelakte Japanse dienbladen.

De bladen zijn gemaakt uit sterk, verfijnd methacrylaat en zijn beschikbaar in glanzend zwart en wit. Ze zijn er in drie standaardmaten, ze zijn vastgemaakt aan structuren van verschillende hoogtes, met of zonder wielen. Het volledige design van de collectie verwijst naar het concept van lichtheid en elegantie zonder afbreuk te doen aan stabiliteit en duurzaamheid. De kleine tafeltjes zijn beschikbaar in twee rechthoekige uitvoeringen met een diepte van 40 cm en lengtes van respectievelijk 80 en 140 cm.

Er is ook een vierkante uitvoering van 80 x 80 cm. De bladen zijn wit of zwart en de ondersteunende structuren zijn van verchroomd staal. Dankzij de mogelijkheid om de metalen structuur weg te halen, dankzij een speciale hoekverbinding om het op zijn plaats te houden, is het verpakte product volledig vlak, waardoor vervoeren en opslaan handiger is. Ook bij het Trays-systeem hoort de trolleyuitvoering op wielen met drie bladen boven elkaar van 80 cm, of van 140 cm als boekenkast.