HomeKastelKastel Kontex 2+2 bank

Kastel Kontex 2+2 bank

Verkoop vanaf € 3.938,- 

Lease vanaf € 63,21 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.938,-
Lease per maand vanaf€ 63,21

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKastel
ModelKontex 2+2 bank
HerkomstItalië
AfmetingenKastel Kontex 2+2 afmetingen
Kleuren en materialenKastel kleuren
Soort2-zits, Meerzits
Onderstel4-poot

Productomschrijving

De Kastel Kontex 2+2 is een bank die veel mogelijkheden biedt. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft de bank tweemaal twee zitplekken, dus in totaal zijn dit vier zitplaatsen. U kunt er niet alleen zitten, maar ook werken of studeren. De Kastel Kontex 2+2 is namelijk uit te breiden met diverse tafels. U heeft hierbij de keuze uit een ronde of rechthoekige tafel. Tevens kan de tafel worden voorzien van USB-aansluitingen, waardoor u bijvoorbeeld gemakkelijk uw telefoon kunt opladen. Een ideaal meubel voor op kantoor, onderwijsinstellingen of een bibliotheek.  

Meer over de Kastel Kontex 2+2 

  • Door de hoge wanden achter de bank creëert u privacy. Dit is prettig wanneer er een teamoverleg moet plaatsvinden of u moet vertrouwelijke gegevens werkt. Ook wanneer u geconcentreerd wil werken is dit een ideale plek.  
  • Het onderstel van dit meubel betreft een 4-poot. Deze is gemaakt van chroom en kan besteld worden in zilver, zwart of wit.  
  • Wat de bekleding betreft, heeft u vele opties. U kunt namelijk kiezen voor een duo-kleur, dit betekent dat de wanden een andere kleur hebben dan de bank zelf.  
  • De afmetingen van de Kontex 2+2 van Kastel zijn als volgt (in cm): H128 x B120 x D68 (dit zijn de afmetingen per bank).  
  • De USB-aansluitingen zorgen ervoor dat u presentaties kunt houden, een telefoon op kan laden of documenten kan bekijken. 

Wilt u meer weten over de Kastel Kontex 2+2?  

Neem dan contact op met De Projectinrichter. Onze experts helpen u graag verder met advies op maat. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de website of langskomen bij één van onze showrooms.