Kastel

Kastel meubelen produceert verschillende soorten zitmeubilair voor zowel de kantoor- als projectmarkt. Bij de kantoormeubelen combineert het merk comfort en design. De productielijnen zijn het resultaat van diepgaand en authentiek ergonomisch onderzoek, zodat naast design ook de zitmeubelen ook lekker zitten. Kastel meubels werkt continu aan verbeterende kwaliteit waarbij functionaliteit voorop staat.

Lees meer

1 / 1

Assortiment Kastel zitmeubels

De collectie van Kastel omvat verschillende soorten zitplaatsen voor kantoren en andere publieke ruimtes, zoals:

  • Bureaustoelen
  • Poefen
  • Stoelen
  • Banken en
  • Fauteuils.

Akoestische oplossingen

Steeds vaker zien we in open kantoorruimtes of in lobby’s de behoefte aan een plek om ongestoord te zitten of te overleggen. Hiervoor zijn er speciale banken of fauteuils met een hoge rug ontwikkeld om geluidsoverlast te beperken en de akoestiek te verbeteren. Ook Kastel heeft akoestische banken en akoestische fauteuils in hun meubelcollectie opgenomen. De Kuadra en Kendo zijn beide uitgerust met een hoge rug om privacy te bieden in een openbare ruimte.

Kastel met een K

Opvallend is dat elk meubelstuk uit de brede collectie van Kastel meubels begint met de letter K, zoals de Kalea, Kicca, Klasse en Kuadra.

Kastel en kwaliteit

Kastel is een kwaliteitsgericht bedrijf en ISO 9001 gecertificeerd. Ze streven naar kwaliteit, efficiëntie en professionaliteit.

Meer informatie over Kastel meubelen?

Wilt u meer informatie over Kastel meubilair neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Kastel meubels bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam, Oostzaan en Bergeijk.

Series