HomeNarbutasNarbutas BOXI kantoorkast

Narbutas BOXI kantoorkast

Verkoop vanaf € 358,- 

Lease vanaf € 5,75 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 358,-
Lease per maand vanaf€ 5,75

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNarbutas
ModelBOXI
HerkomstLithouwen
Kleuren en materialenNarbutas kleuren en materialen
SoortKantoorkast, Ladeblok, Locker
DeurenDraaideur
MateriaalHout

Productomschrijving

De Narbutas BOXI kantoorkast heeft een minimalistisch design. Om deze reden past het in vele kantoren en wordt er een eenheid gecreëerd. Met dit meubel is uw kantoor altijd netjes opgeruimd en schoon. Er kunnen zelfs kabels van bijvoorbeeld computers in verborgen worden. 

Kenmerken van de Narbutas BOXI kantoorkast 

  • Altijd een georganiseerd kantoor door de vele mogelijkheden met deze kast, zoals extra planken of lades. Geen spullen meer op het bureau op ieder moment van de dag. Hierdoor heeft u genoeg ruimte om te werken.  
  • De kast kan geheel ingedeeld worden naar uw wensen. 
  • De BOXI kantoorkast kan in verschillende afmetingen worden geleverd. Zo kan de kast aansluiten op het bureau als een verlengstuk met handige opbergruimte, maar hij kan ook boven uw bureau uitkomen. Als u kiest voor de hogere versie, is het mogelijk om uw jas op te hangen. 
  • De indeling van de kast kan makkelijk veranderd worden, bijvoorbeeld wanneer u besluit de indeling van het kantoor te veranderen. Zo kan alles wat eerst links ingedeeld was, dan rechts worden ingedeeld en andersom. 
  • Dit Narbutas meubel hoeft niet alleen te dienen als verlengstuk van het bureau of opbergruimte, maar ook als accessoire. Dit kan door er bijvoorbeeld een bloempot op te zetten (deze is optioneel verkrijgbaar en sluit naadloos aan op het meubel). 
  • U krijgt 5 jaar garantie op dit meubel.  

Afmetingen van de BOXI 

Qua afmetingen kan deze kast verschillen. Het is dan ook maar net wat u wenst en waar u behoefte aan heeft. De BOXI is in 2 wijdten, 2 diepten en 3 hoogten verkrijgbaar. De binnenkant van de kast is geheel naar wens in te delen. Optioneel zijn hiervoor producten te bestellen, zoals de metalen haak voor het ophangen van kleding of de uittrekbare lades.