Bralco A100 kast

Verkoop vanaf € 115,- 

Lease vanaf € 1,85 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 115,-
Lease per maand vanaf€ 1,85

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBralco
ModelA100
HerkomstItalië
SoortKantoorkast, Ladeblok, Dressoir
DeurenDraaideur
MateriaalHout

Productomschrijving

Bralco A100 bestaat uit draaideurkasten, ladeblokken en open kasten in diverse afmetingen en uitvoeringen. Het programma van de meubelblokken bestaat uit een reeks van artikelen, geschikt voor de verschillende vereisten van de archivering. De mod latie bestaat uit 4 hoogten, 2 breedten en 2 dieptes (46 cm & 36 cm).

Structuur

Uitgevoerd in spaanplaat (620 kg per m3, klasse E1 met lage formaldehyde emissie, brandreactie klasse 2 volgens de ISO normen), bekleedt met decoratief papier en aluminium of witte afwerkingen, doordrenkt met melanine hars van een dikte van 18 mm voor de bovenkant en de bodem, 10 mm voor de rug en 25 mm voor de vaste en verplaatsbare inwendige legplanken. De zijkanten hebben aan hun binnenkant een dubbel gat met een 32 mm steek, uitgevoerd voor het bevestigen van de inwendige uitrustingen. De scharnieren van de deurtjes zijn zowel in melamine als in glas te krijgen. Kasten bevatten nivelleerpootjes van zwart ABS met een diameter van 5 cm. De vlugge assemblage van de structuur geschiedt droog d.m.v. een geschikt metalen beslagwerk, dat een anticorrosiebehandeling onderging. Passende gaten aan de zijkanten staan de doorloop van de telescopische aansluitschroef toe, voor het verbinden van de structuren onder elkaar.

Melamine deurtjes

Uitgevoerd in spaanplaat met melaminecoating. Deze zijn 18 mm dik en hebben een gewicht van 620 kg per kubieke meter (klasse E1 met lage formaldehyde emissie). Grijze geharde glazen deurtjes zijn 5 mm dik en zijn voorzien van een Yale slot. Alternatief kan men ook geharde matglazen deurtjes verkrijgen met een dikte van 4 mm, rondom voorzien van een omlijsting in geanodiseerd aluminium extrusie, op deze deurtjes kan er echter geen slot aangebracht worden.

Verplaatsbare legplanken

De binnenplanken zijn in spaanplaathout met een dikte van 25 mm als standaarduitvoering. Deze kunnen en bekleed worden met decoratief papier en afgewerkt in aluminium of wit met melamine hars. Optioneel gezien, maar aanbevolen bij zware lasten, zijn ook metalen binnenplanken beschikbaar, afgewerkt met epox-poederverf RAL 9006 voor hangmappen.

Uittrekbare frames

Deze zijn uitgevoerd in geplooide staalplaten en afgewerkt met epox-poederverf; ze zijn op metalen kogelgeleiders met drievoudige uittrekking gemonteerd. Ze staan het plaatsen van hangmappen van het formaat 33 en 39 cm toe. Indien afzonderlijk benut, dienen de meubelen voorzien van uittrekbare frames uit veiligheidsredenen aan de muur vastgemaakt te worden.

Melamine top & zijkant afwerking

Uitgevoerd in spaanplaat met melaminecoating met een dikte van18 mm (620 kg per m3, klasse E1 met lage formaldehyde-emissie. De tops zijn verplicht voor H. 81/120/158; plinten verplicht bij zijpanelen.

Rugkant afwerkingen

Op bestelling. De meubels kunnen een onafgewerkte achterwand hebben, uitgevoerd zoals de deurtjes met een dikte van 18 mm en rondom afgeboord in massiefhout met een dikte van 1 mm en een straal van 2 mm.