Voortman Ladeblokken

Verkoop vanaf € 466,- 

Lease vanaf € 7,48 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 466,-
Lease per maand vanaf€ 7,48

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkVoortman
ModelLadeblokken
HerkomstNederland
Kleuren en materialenVoortman kleuren en materialen
SoortLadeblok
MateriaalMetaal

Productomschrijving

Individuele opbergruimte als onderdeel van het bureau bevordert de efficiency van het werk en de orde en netheid op de werkplek. De laden zijn voorzien van vlakke metalen fronten met zijgreep. Het ladeblok is afluitbaar door middel van een slot met klapsleutel. Hierdoor word sleutelbreuk voorkomen.

Voor berging onder het werkblad zijn de verrijdbare ladeblokken in twee dieptematen beschikbaar. Het vaste ladeblok kan als losstaand element naast wang worden geplaatst.

Uitvoering verrijdbaar ladeblok 60 cm diep

Dit model (KVL 60) is uitgevoerd met een stalen top, slot, materiaalbakje en kantelbeveiliging. De stalen laden zijn 50 cm diep. De lage lade (E3) is driekwart uittrekbaar tot 20 kg belastbaar. De hangmappenlade (T6) is door een telescopisch loopwerk volledig uittrekbaar, tot 35 kilo belastbaar en voorzien van hangmappenframe. Ladeblokken met hangmappenlade zijn voorzien van een contragewicht.

Uitvoering verrijdbaar ladeblok 76 cm diep

KVL-76 is voorzien van een topblad naar keuze en uitgerust met slot, separate pennenlade en kantelbeveiliging. De stalen laden zijn 70 cm diep. De lage lade (E3) is driekwart uittrekbaar en tot 25 kilogram belastbaar. De hangmappenlade (T6) is door het telescopische loopwerk volledig uittrekbaar, tot 45 kilogram belastbaar en voorzien van een hangmappen - frame. Ladeblokken met hangmappenlade zijn voorzien van een contra- gewicht.

Uitvoering vaste ladeblok

Het ladeblok op stelvoeten is qua vormgeving en maatvoering afgestemd op plaatsing strak tegen de wang. Het ladeblok is voorzien van een stalen top, slot, materiaalbakje en kantelbeveiliging. De stalen laden zijn 70 cm diep. De lage lade (E3) is driekwart uittrekbaar en tot 25 kilogram belastbaar. De hangmappenlade (T6) is door telescopisch loopwerk volledig uittrekbaar, tot 45 kilogram belastbaar en voorzien van een hangmappenframe. Ladeblokken met hangmappenlade zijn voorzien van een contragewicht.

Bladuitvoering van de Voortman Ladeblokken

De topbladen zijn in diverse uitvoeringsvarianten en decors leverbaar.

Lakuitvoering

Alle metaaldelen worden voorzien van een poedercoating. Hiervoor is een standaard collectie aanwezig.