Lensvelt

Lensvelt kantoormeubelen- uit Nederland - geeft samen met gerenommeerde ontwerpers met een sterke visie, vorm aan werkomgevingen waarbij in het ontwerp cultuur, design, innovatie, maar ook functionaliteit en kwaliteit met elkaar gecombineerd worden. Daarnaast zijn alle meubelen voorzien van een zogeheten ‘Twist’, dit maakt hen net wat anders dan anders.  
 

Lees meer

1 / 1

De producten zijn vooral ook mooi en afgewerkt tot in het kleinste detail. De kantoorinrichting wordt niet als het stampwerk uit een confectie-atelier benaderd, maar als het aanmeten van een zorgvuldig gesneden maatpak. Tot de bekendste modellen van Lensvelt design kantoormeubilair behoort de Lensvelt AVL Office Chair. Dit meubel is onderdeel van de Lensvelt AVL serie

Lensvelt geschiedenis 

In 1962 is Lensvelt opgericht. Een 100% Nederlands merk, gevestigd in Amsterdam. Het merk draagt bij aan de culturele gemeenschap: het wil een betere, socialere, groenere wereld. Lensvelt gelooft in lokale producten en loyaal buurmanschap. Door de jaren heen hebben ze zich verder ontwikkeld. Ze hebben verschillende prijzen gewonnen, onder andere tijdens de Salone del Mobili in Milaan.  

Designers van Lensvelt 

Dit meubelmerk heeft gewerkt met gewerkt met vele bekende namen uit de meubelindustrie. Een kleine greep uit de samenwerkingen:  

  • Bertjan Pot 
  • Piet Boon 
  • Willem Hendrik Gispen 
  • Richard Hutten 
  • Marcel Wanders 
  • Gerrit Rietveld 
  • Atelier van Lieshout 

Meer weten over Lensvelt? 

Wilt u meer informatie over deze kantoormeubelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch (088-650 12 34) als per e-mail (info@deprojectinrichter.com). Uiteraard kunt u ook Lensvelt kantoormeubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen. 

Series