HomeLensveltLensvelt Deejay stoel

Lensvelt Deejay stoel

Verkoop vanaf € 1.355,- 

Lease vanaf € 21,75 

Lease en verhuurmogelijkheden

Ondersteuning van advies en montage

Meer dan 15 jaar deskundig advies

Verkoopprijs vanaf€ 1.355,-
Lease per maand vanaf€ 21,75

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLensvelt
ModelDeejay
OntwerperDirk van Berkel
HerkomstNederland
AfmetingenLensvelt Deejay afmetingen
OnderstelKolom
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd
Extra'sSchrijfblad

Productomschrijving

Het toenemend belang van verschillende vormen van overleg binnen bedrijven, stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van het meubilair. Lensvelt Deejay geeft daarop een antwoord. Het is een eigenwijs zitmeubel dat een zekere informaliteit uitstraalt en een uiterst comfortabele ondersteuning geeft.

Dirk van Berkel zocht naar de kritische spanning tussen een stabiele kuip en de precieze detaillering van het stalen of gematteerd chromen onderstel. De poten zijn uitgevoerd met zwenkwielen. Leer wordt vaak als bekleding gekozen om zijn kwalitatieve uitstraling en daarom is de vorm bewust simpel gehouden. Omdat er vraag is naar hoogwaardige producten die op congressen, seminars en in voorlichtingsruimten toepasbaar zijn, is de Deejay ook leverbaar met een geïntegreerde, weg te klappen schrijfplank. Voor ontvangst-, wacht- en vergaderruimten is Lensvelt Deejay ook leverbaar op een zuilvoet.

Over Lensvelt

Lensvelt kantoormeubelen- uit Nederland - geeft samen met gerenommeerde ontwerpers met een sterke visie, vorm aan werkomgevingen waarbij in het ontwerp cultuur, design, innovatie, maar ook functionaliteit en kwaliteit met elkaar gecombineerd worden. De producten zijn vooral ook mooi en afgewerkt tot in het kleinste detail.