Lensvelt CHTH bureau

Verkoop vanaf € 1.430,- 

Lease vanaf € 22,95 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.430,-
Lease per maand vanaf€ 22,95

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLensvelt
ModelCHTH
HerkomstNederland
AfmetingenLensvelt CHTH afmetingen
SoortEnkel-los
OnderstelWang poot
VerstellingInstelbaar, Slinger verstelbaar, Elektrisch verstelbaar

Productomschrijving

Lensvelt CHTH, de basis van het ontwerp van CHTH bureau is in de naamgeving terug te vinden. City Hall The Hague. Het is namelijk speciaal ontworpen voor het stadhuis te Den Haag. Het bijzondere van de vormgeving is de wang waarin de hoogteverstelling verwerkt is. De vormgeving komt helemaal tot zijn recht in combinatie met een ladeblok.

Dit ladeblok heeft een gelijke hoogte van de wang van de bureau - werkplek, waardoor een zeer strak beeld ontstaat. De hoogteverstelling is op vele wijze en ondermeer ook als zit/sta werkplek verkrijgbaar. De Lensvelt CHTH collectie is zeer ruim in zijn blad kleur en onderstel kleur keuze. Er zijn diverse maatvoeringen leverbaar. Het gehele CHTH kantoormeubelen programma staat zeer ruim gerepresenteerd in de kantoormeubilair Lensvelt showroom.

Over Lensvelt

Lensvelt kantoormeubelen- uit Nederland - geeft samen met gerenommeerde ontwerpers met een sterke visie, vorm aan werkomgevingen waarbij in het ontwerp cultuur, design, innovatie, maar ook functionaliteit en kwaliteit met elkaar gecombineerd worden. De producten zijn vooral ook mooi en afgewerkt tot in het kleinste detail.