HomeMontisMontis Daley modulaire bank

Montis Daley modulaire bank

Verkoop vanaf € 2.945,- 

Lease vanaf € 47,27 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.945,-
Lease per maand vanaf€ 47,27

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkMontis
ModelDaley
OntwerperNiels Bendtsen
HerkomstNederland
SoortMeerzits, 3-zits, 2-zits, Hoekbank, Modulair
OnderstelO-poot

Productomschrijving

De Montis Daley is een modulaire loungesofa, omdat deze zo gemakkelijk veranderd kan worden, kan er gespeeld worden met het ruimtelijke beeld. De Daley heeft een minimalistische look en geeft een gevoel van vrijheid.

Kenmerken Montis Daley modulaire bank

  • Modulaire loungesofa.
  • Standaard kussen (met steunrol) of comfort kussen.
  • Ook te bestellen met contraststiksels (altijd in een beige kleur).
  • Onderstel: aluminium poten in verschillende afwerkingen (Aluminium: Hoogglans gepolijst, hoogglans zwart verchroomd of mat zwart gepoedercoat).
  • Afmetingen zijn te vinden in de brochure.
  • Let op: bestaat uit ombouw, zitting en rugkussen.
  • Ontworpen door: Niels Bendtsen.

Bij deze modulaire sofa zijn er twee rugkussens mogelijk, er is keuze uit het standaard kussen met eventueel een steunrol maar ook uit het comfort kussen wat 100% is gevuld met verendons wat verdeeld zit over verschillende compartimenten.

De kussens vormen zich gemakkelijk naar uw lichaam en geven daardoor een groot comfort en een natuurlijke nonchalance. Om de vormgeving van uw bank te bewaren is het van belang dat de bank iedere dag na gebruik wordt opgeklopt.

Over de ontwerper Niels Bendtsen

De ontwerper Niels Bendtsen heeft internationale ervering. Hij woont en werkt in Canada en heeft zijn opleidingen gevolgd in Denenmarken en Canada. De bekende Ribbon Chair is ontworpen door Niels Bendtsen, deze stoel is opgenomen in de collectie van het Modern Art museum in New York.

Over Montis

Montis meubelen, het Nederlandse meubelmerk. Een internationaal toonaangevend merk op het gebied van eigenzinnige vormgeving in combinatie met geavanceerde productiemethodes en een hoog niveau van handwerkelijk vakmanschap. Het merk onderscheid zich van andere door verrassende vormgeving, een opvallend kleurenpalet, hoogwaardig zitcomfort en bijzondere leer- stofkwaliteiten met gedurfde combinaties. Internationaal worden de meubelen van Montis steeds meer toegepast in hoogwaardige projecten, zoals hotels, luchthavens, restaurants, in projecten waar vernieuwende modellen gevraagd zijn, die aan modernste kwaliteitseisen voldoen.