HomeMuutoMuuto 70/70 tafel

Muuto 70/70 tafel

Verkoop vanaf € 1.208,- 

Lease vanaf € 19,39 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.208,-
Lease per maand vanaf€ 19,39

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkMuuto
Model70/70
OntwerperTAF Architects
HerkomstDenemarken
AfmetingenMuuto 70/70 afmetingen
OnderstelO-poot
HoogteVast
BladmateriaalHout, Laminaat
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

De Muuto 70/70 tafel is met een minimalistisch design een strakke tafel met rechte lijnen. Het ontwerp is evenwichtig met fijne details in het triplex gelaagde tafelblad en de vorm van het hoekige frame.
Het tafelblad is gemaakt van multiplex, met een linoleum of laminaat oppervlak. De aluminium frames zijn gevormd onder hoge druk. Het advies is om een vochtige doek te gebruiken bij het schoonmaken van de Muuto 70/70 tafel.
De tafel is uitermate geschikt als kantinemeubilair of als vergadertafel.

De ontwerpers, TAF Architects, zeggen het volgende over het ontwerp: ”De 70/70 tafel is een studie in geometrische vormen. Het heeft bijna een anonieme uitdrukking, maar met zorgvuldige detaillering. De tafel is gebaseerd op twee gegoten aluminium frames met de afmetingen van 70 x 70 centimeter. De eenvoudige Scandinavische esthetiek is in evenwicht door het gebruik van het gelaagde hout en voegt persoonlijkheid toe aan de tafel”.

Gebruikte materialen en kleuren

De 70/70 tafel heeft gegoten aluminium frames en een multiplex tafelblad met linoleum of een laminaat oppervlak. De tafel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, grijs, wit en licht groen.

Over de ontwerpers: TAF Architects

TAF Architects is een uit Stockholm afkomstig design en architectuur studio die internationaal bekend staan om hun product- en interieurdesign.

NIEUW: extra afmetingen

  • XL: 255 x 108 x H 73 cm
  • L: 225 x 90 x H 73 cm
  • S: 170 x 85 x H 73 cm

Over Muuto

Muuto meubelen streeft er naar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam Muuto is ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief. Alle meubelen worden gekenmerkt door de unieke kleuren en vormen.