Muuto

Het merk Muuto komt uit Denemarken en is opgericht in 2007. Dit meubelmerk streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam Muuto is ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief, oftewel Muutos.

Lees meer

1 / 1

Het merk heeft vestigingen in meerdere Europese landen, waaronder Kopenhagen, Parijs en Londen. Tegenwoordig wordt het merk in meer dan 1.000 designwinkels verkocht. Het merk wordt gekarakteriseerd door onder andere functionaliteit en vakmanschap, maar ook een blijvende esthetiek en een eerlijke expressie. Door de simpele, maar toch elegante uitstraling blijven de producten niet ongezien.  

Scandinavisch meubilair

Alle meubelen worden gekenmerkt door unieke kleuren en vormen. Kantoormeubilair van dit merk zijn voorwerpen die ontworpen zijn door middel van nieuwe perspectieven uit alle hoeken van de wereld. Deze meubels vertegenwoordigen het huidige Scandinavië op de best mogelijke manier. De designs worden gemaakt door ontwerpers die sterk geloven in de filosofie van het merk en daarnaast ook heel veel talent hebben. De designers worden om deze reden zorgvuldig gekozen. Het assortiment van Muuto bestaat uit:  

  • Tafels 
  • Stoelen 
  • Opbergsystemen 
  • Woonaccessoires 
  • Verlichting 
  • Kasten 

De Projectinrichter biedt verschillende items uit van dit merk aan uit meerdere series. Er wordt gewerkt met allerlei materialen die in talloze kleuren verkrijgbaar zijn. Er wordt vooral gewerkt met lichte tinten, pastel. Hierdoor past er in iedere ruimte wel een ontwerp van dit Scandinavische meubelmerk. Met de artikelen van dit Scandinavische meubelmerk wordt jouw ruimte omgetoverd in een prachtige vergaderzaal, kantoor of woonkamer.  

Meer informatie over meubelen van dit merk? 

Wij geven u graag professioneel onafhankelijk advies over deze meubelen. Bezoek een van onze showroomvestigingen of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Series