Muuto

Muuto is een Deens bedrijf dat is opgericht in 2007. Dit meubelmerk streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam 'Muuto' is afkomstig van het Finse woord voor ‘nieuw perspectief’, oftewel 'Muutos'. Welke vernieuwende meubels van Muuto passen in uw projectinterieur?

Lees meer

1 / 1

Over Muuto

Muuto heeft vestigingen in meerdere grote steden in Europese landen waaronder Kopenhagen, Parijs en Londen. Tegenwoordig wordt het merk in meer dan 1.000 designwinkels verkocht. Het assortiment van Muuto wordt gekarakteriseerd door onder andere functionaliteit en vakmanschap, maar ook door een tijdloze esthetiek en eerlijke expressie. Door de simpele, maar toch elegante uitstraling blijven de producten niet ongezien.  

Kenmerken van Muuto collecties

Alle Muuto meubelen worden gekenmerkt door unieke kleuren en vormen. Karakteriserend is de optimale combinatie tussen functionaliteit, comfort en modieusheid. Deze meubels vertegenwoordigen het huidige Scandinavië op de best mogelijke manier. De designs worden gemaakt door ontwerpers die sterk geloven in de filosofie van het merk en daarnaast ook heel veel talent hebben. De designers worden om deze reden zorgvuldig gekozen. Het assortiment van Muuto bestaat uit:  

  • Tafels 
  • Stoelen 
  • Opbergsystemen 
  • Woonaccessoires 
  • Verlichting 
  • Kasten 

Deprojectinrichter biedt diverse collecties aan van dit merk. Er wordt gewerkt met allerlei materialen die in talloze kleuren verkrijgbaar zijn. Hierdoor past er in iedere ruimte wel een ontwerp van deze Scandinavische meubelontwikkelaar. Met de producten van Muuto tovert u uw projectruimte om tot een aangename ruimte met het projectinterieur van uw dromen. 

Het assortiment van Muuto bevat zowel echte blikvangers die opvallen, als producten die feilloos integreren in uw bestaande interieur. Wat kiest u?

Hulp van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter kunt u terecht voor diverse diensten omtrent het samenstellen en onderhouden van uw projectinrichting. Onze experts bieden u het beste advies over de meest geschikte producten uit onze selectie, die een toegevoegde waarde hebben in uw ruimte. Daarnaast ontzorgen wij u over logistieke vraagstukken met onze dpi-services; denk hierbij aan onder andere installaties, montages en transport. Met onze onderhoudsservices zorgt deprojectinrichter er ook voor dat uw interieur op de lange termijn in goede staat blijft. Lees voor meer informatie over alle diensten van deprojectinrichter verder op onze website of neem bij vragen contact met ons op.

Interesse?

Heeft u interesse in een van de Muuto collecties of in de services van deprojectinrichter? Aarzel dan niet en bel naar  088-650 12 34 of stuur een e-mail naar  info@deprojectinrichter.com. Wij staan voor u klaar voor aanvullende informatie, advies en/of een gratis offerte. Wij zijn bereikbaar tijdens kantoortijden.

Series