Muuto - Base

De Muuto Base collectie bestaat uit een functionele hoge en lage tafel. De Muuto Base High Table is erg geschikt voor ergonomisch werken, aangezien bij deze tafel kan worden afgewisseld tussen staand en zittend werken. Dat heeft positieve gevolgen voor de gezondheid. Wie wil dat nou niet? Beide tafels zijn ideaal om toe te passen in diverse ruimtes van kantoren; denk bijvoorbeeld aan de eet- en werkruimtes. Daarnaast zijn ze ook toepasbaar in wachtruimtes.

Lees meer
 • Muuto Base Table
  Muuto Base TableVanaf € 801,-
 • Muuto Base high table 50x190 h105 black
  Muuto Base High TableVanaf € 1.298,-

Eigenschappen van Muuto Base 

 • Het Muuto Base assortiment wordt gevormd door twee veelzijdige tafels die stijlvol en functioneel van karakter zijn.
 • Pas de Base tafels van Muuto onder andere toe in wachtruimtes en de eet- en werkruimtes van kantoren.
 • Zowel de Base Table als de Base High Table zijn leverbaar in diverse formaten.
 • Laat optioneel zwenkwielen toevoegen aan de Muuto Base tafels. De verrijdbaarheid maakt ze eenvoudiger om te verplaatsen, wat voordelig is voor toepassing in multifunctionele ruimtes.
 • De Base High Table van Muuto is perfect voor ergonomisch werken, aangezien het mogelijk is om af te wisselen tussen staand en zittend werken.
 • De Base Table is getest door het Danish Technological Institute op niveau 3: Intensief gebruik. Het product kan bewezen extreem hoge en herhaaldelijke belastingen weerstaan, zoals in terminals, ziekenhuizen, openbare ruimtes en overige kantoren. 
 • Ontwerp van Muuto Base: Mika Tolvanen.

Varianten van Muuto Base

 • Muuto Base Table
 • Muuto Base High Table

Over Muuto

Volgens Muuto is het van groot belang dat meubels een nieuw perspectief bieden en een aangename uitstraling hebben, aangezien ze voor een groot deel ons gevoel bij een ruimte bepalen. Muuto is een Scandinavische meubelontwikkelaar die esthetiek, functionaliteit en vakmanschap combineert bij het creëren van hun hoogwaardige assortiment. Deze karakterelementen komen ook terug in de Muuto Base collectie.

Assistentie van deprojectinrichter

Voor het samenstellen en onderhouden van uw projectinterieur, kunt u rekenen op de kwalitatieve services van deprojectinrichter. Onze experts weten u het beste te adviseren over de meest passende meubels voor uw ruimte uit onze selectie. Dat is wel zo fijn, toch? Daarnaast regelen wij de montages, installaties en het transport met onze dpi-services. Lees verder op onze website voor meer informatie over alle diensten van deprojectinrichter.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het Base assortiment van Muuto of de services van deprojectinrichter? Wij voorzien u graag van extra informatie, een consult en vrijblijvende offerte. Wij staan tijdens werkdagen voor u klaar via 088-650 12 34 en info@deprojectinrichter.com.