Muuto - Linear Steel

Met de Muuto Linear Steel tafels en stoelen is uw buitenterras meteen compleet! De uitgebreide collectie meubelen voor buiten zijn robuust en gemaakt van gepoedercoat staal. De complete collectie is te leveren in 4 kleuren. Uiteraard kunt u zelf uw combinatie maken of dezelfde kleur kiezen. Wat u wilt! 

Lees meer
 • Muuto Linear Steel Outdoor Table Orange
  Muuto Linear Steel TablePrijs op aanvraag
 • Muuto Linear Steel Chair Black
  Muuto Linear Steel ChairPrijs op aanvraag

U heeft de keuze uit een stoel met of zonder armleuningen. Bovendien zijn ze stapelbaar. De tafels uit deze collectie zijn rond, vierkant of leverbaar in 2 maten voor de rechthoek. Kortom: voldoende keuze! 

Lekker buiten zitten 

Of u nu een horecagelegenheid heeft met een buitenterras of een kantoor met de mogelijkheid tot een buitenlocatie, we willen allemaal lekker buiten kunnen zitten als het zonnetje schijnt. Wanneer u de grote Linear Steel Table gebruikt kunt u hier zeker 8 stoelen aan kwijt. Gezellig voor de lunch met collega's of als vergaderlocatie voor buiten. 

Steeds vaker hebben kantoren een buitenruimte die uitermate geschikt is voor informele ontmoetingen. Hoe fijn is het om met mooi weer buiten uw werk te kunnen doen? Combineer daarom de Muuto Linear Steel Table met de Steel Chair en voor optimaal zitcomfort adviseren we het kussen erbij te doen. Deze is bovendien Uv-bestendig en waterafstotend.  

Duurzaam 

De meubelen uit de Muuto Linear Steel collectie zijn gemaakt van gepoedercoat staal en het grote voordeel hiervan is, is dat ze tegen een stootje kunnen, goed tegen corrosie en bovendien zijn ze chipbestendig. Het zou toch zonde zijn dat dit mooie meubilair voor buiten gaat roesten. 

Kenmerken van de Muuto Linear Steel collectie 

 • Meubilair voor buiten 
 • Collectie tafels in verschillende afmetingen en vormen 
 • Stapelbare stoelen met of zonder armleuningen 
 • Leverbaar in 4 kleuren: zwart, wit, donkergroen en oranje 
 • Ontworpen door: Thomas Bentzen 

Muuto Linear Steel toepassen? 

Wilt u ook de meubelen uit de Muuto Linear Steel collectie toepassen in uw project? Laat u adviseren door de experts van De Projectinrichter en zij geven u een offerte op maat met projectprijzen.