Muuto - Linear Steel

Met het Muuto Linear Steel buitenmeubilair creëert u eenvoudig een stijlvol en tijdloos buitenterras. Dit is niet alleen geschikt voor horecaterrassen; ook bedrijven profiteren van een verzorgd terras waar vertoefd kan worden op zonnige werkdagen. Wilt u zelf ook een buitenterras samenstellen? Deprojectinrichter adviseert u graag over de mogelijkheden.

Lees meer
 • Muuto Linear Steel Outdoor Table Orange
  Muuto Linear Steel TableVanaf € 1.118,-
 • Muuto Linear Steel Chair Black
  Muuto Linear Steel ChairVanaf € 300,-

Buitenterrassen en bedrijfstuinen

Het creëren van terrassen en/of bedrijfstuinen biedt kantoren aanzienlijke voordelen. Allereerst stimuleert dit het welzijn van uw werknemers; de buitenlucht bevordert hun geluksgevoel, productiviteit en inspiratie. Daarnaast is het tijdens zonnige dagen een uitstekende plek om te socializen met collega’s, wat de sociale cohesie op kantoor verbetert. Ook vormen verzorgde bedrijfstuinen en terrassen een visitekaartje voor uw bedrijf.  

Met de buitenmeubels uit de Muuto Linear Steel collectie creëert u eenvoudig een modieus en functioneel buitenterras.

Eigenschappen van Muuto Linear Steel

 • De Muuto Linear Steel collectie wordt gevormd door een praktische tafel en stoel met een tijdloos ontwerp en zijn gemaakt voor buitengebruik.
 • Pas de Muuto buitenmeubels onder andere toe bij horecaterrassen en buitenterrassen van kantoren.
 • De Muuto Linear Steel Chair en Table zijn gemaakt van gepoedercoat staal. Hierdoor zijn ze erg onderhoudsvriendelijk en bestand tegen corrosie.
 • De Muuto Linear Steel Chair is optioneel leverbaar met een UV-bestendig en waterafstotend zitkussen voor extra zitcomfort.
 • De Linear Steel Chair van Muuto is beschikbaar met en zonder armleuningen.
 • Het Muuto Linear Steel assortiment is leverbaar in uiteenlopende kleuren.
 • De Linear Steel Chair is stapelbaar.
 • Ontwerper van Muuto Linear Steel: Thomas Bentzen.

Varianten van Muuto Linear Steel

 • Muuto Linear Steel Table
 • Muuto Linear Steel Chair

Over Muuto

Bij Muuto staan esthetiek, functionaliteit en vakmanschap voorop als het aankomt op het produceren van hun kwalitatieve meubelcollecties. Dit is ook terug te zien in hun Linear Steel collectie. Een voorwaarde voor het op de markt brengen van producten, is dat ieder meubelstuk een nieuw perspectief dient te bieden. Zo wordt het traditionele gedachtegoed van de Scandinavische onderneming constant toegepast in een modern jasje.

Deprojectinrichter ondersteunt 

Voor professioneel advies en ondersteuning bij het assembleren en onderhouden van uw projectinterieur, kunt u terecht bij deprojectinrichter. Geen enkele uitdaging is te groot voor ons als het aankomt op het creëren van het interieur van uw dromen. Onze experts adviseren u over onze meubelselectie en welke voor u het meest toepasselijk zijn. Verder verzorgen wij ook logistieke zaken met onze dpi-services en houden we projectinterieur in topconditie met onze onderhoudsservices. Is dat niet fijn? Lees voor meer informatie over onze diensten verder op de website.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in het Linear Steel assortiment van Muuto of in de services van deprojectinrichter? Wij voorzien u graag van extra informatie, een consult en vrijblijvende offerte. Wij staan tijdens werkdagen voor u klaar via 088-650 12 34 en info@deprojectinrichter.com.