Muuto - Outline

Muuto Outline is een stijlvolle collectie zitmeubelen, bestaande uit een bank en een bijpassende poef met een tijdloos design. Het Outline assortiment is ideaal om toe te passen in openbare ruimtes zoals lobby’s, wachtruimtes of entrees. Ook is Muuto Outline geschikt voor een loungeplek op kantoor om zo uw medewerkers even informeel te laten vertoeven of vergaderen. 

Lees meer
 • Muuto Outline Sofa 2-zits bank
  Muuto Outline SofaVanaf € 2.324,-
 • Muuto Outline Pouf
  Muuto Outline PoufVanaf € 891,-

Een informele ontmoetingsplek op kantoor

Informele ontmoetingsplekken stimuleren de creativiteit en productiviteit van werknemers en verbeteren daarbij de sociale cohesie op de werkvloer. Deze ruimte geeft vaak een huiselijk gevoel en de mogelijkheid voor collega’s om informeel te vertoeven en vergaderen, of simpelweg om even te ontspannen. Met de Muuto Outline collectie creëert u eenvoudig een informele ontmoetingsplek op kantoor.

Eigenschappen van Muuto Rest

 • De Muuto Outline wordt gevormd door een bank en poef met een stijlvol en tijdloos ontwerp.
 • De Outline zitmeubelen van Muuto worden gekenmerkt door hun comfortabele utistraling vanwege de zachte kussens.
 • Pas het Muuto Outline assortiment toe in bijvoorbeeld lobby’s wachtruimtes, entrees of informele ontmoetingsruimtes.
 • De producten uit de Outline collectie zijn leverbaar in diverse kleuren.
 • Kenmerkend voor het Outline assortiment is het ranke vierpootsonderstel van gepoedercoat aluminium dat in elk ontwerp uit de collectie terugkomt.
 • De Muuto Outline bank is leverbaar in 2- en 3-zitsformaat.
 • Ontwerper van Muuto Outline: Anderssen & Voll.

Varianten van Muuto Rest

 • Muuto Outline sofa
 • Muuto Outline pouf

Over Muuto

Bij Muuto staan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid voorop; daarom zijn alle producten van Muuto 100% recyclebaar. Dit is ook het geval bij de Muuto Outline collectie. 

Muuto onderscheidt zich door traditionele werkwijzen te combineren met moderne ontwerpen. Het doel hiervan is dat meubels herkenbaar zijn en vertrouwd voelen, maar toch nieuwsgierigheid en interesse opwekken door hun originaliteit.

Assistentie van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter staan we u graag bij in het samenstellen en onderhouden van uw projectinrichting. Heeft u een advies nodig om te bepalen welke items uit ons assortiment het meest geschikt zijn voor uw betreffende ruimte? Consulteer dan onze experts. Daarnaast ontzorgen wij u omtrent alle logistieke vraagstukken met onze dpi-services; denk hierbij aan installaties, montages en transport. Is dat niet fijn? Lees voor meer informatie over al onze services verder op de website of neem contact met ons op bij vragen.

Interesse?

Heeft u interesse in de Outline collectie van Muuto of in de services van deprojectinrichter? Wij staan tijdens werkdagen voor u klaar met aanvullende informatie, een consult en gratis offerte. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com.