Muuto - Rest

Muuto Rest is een collectie bestaande uit een poef, 2-zits en 3-zitsbank. Het Muuto Rest zitmeubilair combineert diepe comfort met moderne lijnen, door middel van een minimalistisch design met zachte kussens in simpele kleuren.

Lees meer
 • Muuto Rest bank
  Muuto Rest BankVanaf € 2.283,-
 • Muuto Rest poef
  Muuto Rest poefVanaf € 939,-

Breng warmte in uw interieur

Vanwege het ultieme comfort van de Muuto Rest door onder andere de zachte zitkussens en materialen brengt dit meubelstuk een warme sfeer aan in uw kantoor. Dit zorgt voor een aangename werkplek waarbij uw collega’s en medewerkers zich thuis voelen. Tevens creëert u zo een prettige ontvangst waarbij uw bezoekers en klanten zich meteen welkom voelen. Dat maakt de Muuto Rest het perfecte meubel om in ruimtes te gebruiken waar zij als eerst terechtkomen. Denk bijvoorbeeld aan: lobby’s, wachtruimtes, lounges of ontvangsthallen.

Scandinavische invloeden

De Muuto Rest verwijst dan ook naar het typische Scandinavische design, waar gemoedelijkheid centraal staat. Naast het nastreven van het Scandinavische gedachtegoed is ook het materiaal van het Muuto Rest meubilair meegenomen in deze Noordelijke sferen. Het materiaal is namelijk van Scandinavisch eikenhout gemaakt, die bekend staat als een bestendige houtsoort. Kortom de Muuto Rest bank en poef zorgen voor een fijne sfeer en hebben een lange levensduur. Waardoor u naast de welgesteldheid van uw medewerkers ook denkt aan het milieu.

Kenmerken van het Muuto Rest meubilair

 • De materialen van de Muuto Rest meubelen bestaan uit: Eikenhout, koud schuim (35/zitkussen 25/rugleuning/ en dons vulling.
 • Onderstel: 4-poots, staal met eikenhouten poten met optie voor zwarte of grijze beits.
 • De Muuto Rest zitmeubelen worden bekleed in alle Kvadrat Remix, Rime, Steelcut, Steelcut Trio, Hallingdal, Fiord, Vidar, Colline, Planum & Clay textiel. In de Ocean van Rohleder, in alle Wooly kleuren van Nevotex and in de geselecteerde kleuren van Rossini della Quercia's Vancouver stoffen.
 • Reserve-onderdelen: Zwart or grijze poten kunnen apart besteld worden.
 • Ontwerper: Anderssen & Voll 

Varianten uit de Muuto Rest collectie

 • Rest Bank
 • Rest Fauteuil

Levensduur verlengend onderhoud van uw meubelen

Wij bieden u levensduur verlengend onderhoud van uw meubelen. Om uw interieur in topconditie te houden verzorgen wij een periodieke onderhoudscheck. Het meubilair gecontroleerd wordt gecontroleerd op staat en functionaliteit. Daarnaast stellen wij ook de garantie vast en herstellen wij deze gevallen.

Wilt u de mogelijkheden bespreken voor levensduur verlengend onderhoud of wilt u advies over uw kantoorinrichting? Neem dan contact met ons op of neem een kijkje in één van onze showrooms.