HomeMuutoMuuto Stacked modulair kastensysteem

Muuto Stacked modulair kastensysteem

Verkoop vanaf € 107,- 

Lease vanaf € 1,72 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 107,-
Lease per maand vanaf€ 1,72

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkMuuto
ModelStacked
OntwerperJDS Architects
HerkomstDenemarken
SoortOverig
DeurenDraaideur, Geen deur
MateriaalOverig

Productomschrijving

Iso certificaat 9001/14001 Muuto Stacked modulair kastensysteem Muuto Stacked Ontwerp: JDS Architects Offerte / Bewaren Muuto Stacked modulair kastensysteem Dit modulaire kastensysteem biedt een opslagoplossing met oneindige mogelijkheden. Met het gebruik van kleine clips, kunnen de modules worden herschikt in allerlei opstellingen. Zo kan de kast fungeren als scheidingswand of gewoon tegen de muur geplaatst worden.

Gebruikt materiaal

De boxen die de kast creëren zijn gemaakt van gefineerd essenhout of in wit MDF. De clips die de boxen bij elkaar houden zijn gemaakt van gepoedercoat staal.
Reinigingsinstructies:
Verwijder stof uit de schappen met een zachte doek. Indien nodig reinigen met een vochtige doek. Voor hout fineer afwerkingen, droog onmiddellijk na met een zachte doek. Het hout mag niet worden blootgesteld aan overmatige hitte, direct zonlicht of vocht.

Nieuw: akoestische panelen

Tijdens de Salone del Mobile meubelbeurs in Milaan in april 2016 zijn er akoestische panelen gepresenteerd die bij de Muuto Stacked passen, zoals te zien is op afbeelding 10 en 11.
Deze eenvoudig te installeren geluidsabsorberende panelen voor de Stacked is een geweldige manier om voldoende opslagruimte hebben en tegelijkertijd een betere werkomgeving vanwege de geluidsabsorptie.

Nieuw juni 2016: deuren met push-open systeem

Ter aanvulling op het Muuto Stacked kastensysteem bestaat er nu de mogelijkheid om tevens losse deuren voor de modules te bestellen. Zie afbeelding 12 en 13.
Door het push-open systeem zijn handgrepen overbodig en draagt deze optie bij aan een visueel rustig en stijlvol geheel. Daarnaast is het systeem zeer gebruiksvriendelijk en zijn de deuren met slechts een zachte drukbeweging vrijwel geruisloos te openen en sluiten.

Gewichtsbeperkingen per module:
Maximaal gewicht is 25 kg per box
Maximaal gewicht is 12 kg als deze box op de muur is bevestigd
Maximaal 6 boxen op elkaar plaatsen
Gewichtsbeperkingen voor het onderstel
Maximaal gewicht 70 kg.