Naughtone - Pullman

De Naughtone Pullman collectie bestaat uit akoestische meubelen die ons helpen om samen of alleen geen geluidsoverlast te creëren en toch samen kunnen werken of overleggen.  

Lees meer
 • Circular icon
  Naughtone Pullman Booth
  Naughtone Pullman BoothVanaf € 12.418,-
 • Circular icon
  Naughtone Pullman Sofa
  Naughtone Pullman SofaVanaf € 5.105,-
 • Circular icon
  Naughtone Pullman Chair
  Naughtone Pullman ChairVanaf € 4.234,-

Zoals we weten, evolueert de manier waarop we werken. U en uw collega’s gaan op zoek naar ruimtes buiten een bureau om je te concentreren op zelfstandige wijze of om samen te werken; ruimte op de moderne werkplek is echter duur. Daarom biedt de Naughtone Pullman meubels oplossingen om toch geconcentreerd te kunnen werken. 

De Naughtone Pullman ontleent zijn naam aan het tijdperk van de stoomtreinen waar de Pullman was gereserveerd voor reizen van de eerste klasse. De meubels uit de Pullman collectie zijn ontworpen als een luxueuze ruimte die ideaal is voor geconcentreerd werken of overleggen. 

Wil je overleggen en meteen iets presenteren? Ook dat is mogelijk. De Pullman heeft de mogelijkheid om kabels in de bekleding te verbergen en wordt hij geleverd met een monitorbeugel voor het plaatsen van een scherm. 

Over Naughtone Pullmann  

 • Het interne frame is gemaakt van CNC-gesneden multiplex bedekt met CMHR-schuim en vervolgens bekleed met een breed scala aan stoffen. 
 • Er is een grote verscheidenheid aan tafelafwerkingsopties en optionele accessoires, zoals een magnetisch whiteboard waarop kan worden geschreven of waarop notities kunnen worden gemaakt. 
 • Naughtone heeft een SCS Indoor Advantage-goudcertificaat voor ons hele zitgedeelte, waaruit blijkt dat onze producten voldoen aan de ANSI / BIFMA-meubelemissienorm (M7.1 / X7.1-2011 R2016) en ANSI / BIFMA e-3-2014e ( Credits 7.6.1, 7.6.2, 7.6.3) voor zitparameters. 

Varianten uit de Naughtone Pullman collectie  

 • Pullman Booth 
 • Pullman Sofa 
 • Pullman Chair 

Ook deze zitmeubelen van Naughtone Pullman toepassen in uw project? Neem dan contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies van de experts van De Projectinrichter of een gratis offerte op maat met projectprijzen van het zitmeubilair uit de collectie van de Naughtone Pullman.