Palmberg Crew Bureau

Verkoop vanaf € 416,- 

Lease vanaf € 6,68 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 416,-
Lease per maand vanaf€ 6,68

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPalmberg
ModelCrew Bureau
HerkomstDuitsland
AfmetingenPalmberg Crew afmetingen
Kleuren en materialenPalmberg Crew kleuren
SoortEnkel-los, Zit sta
OnderstelC-poot, Wang poot
VerstellingInstelbaar, Elektrisch verstelbaar, Slinger verstelbaar

Productomschrijving

Dit bureau bestaat uit een veelzijdig systeem dat aansluit bij individuele behoeftes. De Palmberg Crew biedt de mogelijkheid om snel af te wisselen tussen zittend en staand werken. Dit bureau is namelijk de viervoudige oplossing voor elk kantoor. Palmberg Crew is leverbaar met een vaste hoogte (72 cm), hoogte instelbaar met easy-push (65 - 85 cm), slingermatig (65 - 85 cm), en met een elektrische oplossing (65 - 125 cm).

Kenmerken Palmberg Crew in hoogte verstelbaar bureau

  • Verkrijgbaar met een vaste hoogte of in hoogte verstelbaar met een slinger, motorisch of gasveer. De Crew is door 1 persoon eenvoudig per cm op hoogte te brengen van 65 - 85 cm.
  • Kan ook met een midden poot uitgevoerd worden
  • Poten kunnen uitgewisseld worden (kort/lang) en - Poot kan eenzijdig ingebouwd worden in een haaks geplaatste steunende dressoirkast.

De Palmberg Crew bureaus zijn tevens uit te voeren met netwerkmogelijkheden, kabelmanagement en ergonomie. Dit maakt Palmberg Crew bureau de ideale oplossing voor alle kantooromgevingen. Verder zijn deze bureaus in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Zo is er de keus om uit verschillende tafelbladen en kleuren te kiezen.

Het veelzijdige Crew bureau biedt vier verschillende varianten, die zich aan de individuele behoeften van ieder individu oriënteren:

Technische aspecten

  • De afklapbare kabelgoot ondersteunt de horizontale en verticale elektrificering van uw werkplek. Zo heeft u altijd eenvoudig toegang en een goede controle over alle kabels en stekkers.
  • Met het schuifblad- mechaniek maakt Crew de probleemloze ergonomisch comfortabele en snelle toegang van bovenuit kabelmanagement mogelijk.

Over Palmberg

Palmberg is een Duitse fabrikant is het belangrijkste bedrijf van de Duitse meubelindustrie en produceert succesvol hoogwaardige kantoormeubelen voor de Europese meubelmarkt. Palmberg kantoormeubelen zijn functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. Het meubilair wordt volgens het kwaliteitsmanagement ISO 9001:2000 in verbinding met het milieumanagement ISO 14001:2004 en de EG-ecoaudit-verordening vervaardigd.