Palmberg Kit Tafel

Verkoop vanaf € 1.517,- 

Lease vanaf € 24,35 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.517,-
Lease per maand vanaf€ 24,35

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPalmberg
ModelKit Tafel
HerkomstDuitsland
AfmetingenPalmberg Kit afmetingen
Kleuren en materialenPalmberg Kit kleuren
OnderstelWang poot
BladmateriaalLaminaat
HoogteHoog
Extra'sElektrificatie

Productomschrijving

Dit is een representatief communicatie meubelprogramma met verschillende functie- en multimedia elementen. In verbinding met het sideboard programma Select en het vergadertafelsysteem Palma ontstaat door Kit een inspirerende en multi- functionele kantoorinrichting. Het rechtlijnige en zelfstandige design verlenen de Kit tafel een elegante, moderne en hoogwaardige uitstraling.

Bruggen bestaan uit een concaaf aluminium profiel met een verstekverbinding van 45°, die tot een constructieframe samengesteld worden. Door de binnenliggende dwarsbalken worden de zijgedeeltes (frames) met elkaar verbonden. De binnenpanelen zijn aan het aluminiumframe vastgeschroefd. De buitenpanelen zijn 90 mm groter dan de binnenpanelen. De buitenpanelen en topbladen worden met clips met het brugprofiel verbonden. Daardoor is een eenvoudige demontage van bekabeling en elektrificatie mogelijk. De omlopende binnenwerk afstand tussen de buiten- en binnenpanelen bedraagt 62 mm en biedt hierdoor veel ruimte voor verschillende elektrische toepassingen. Bruggen voor opdokken op ladeblokken en sideboards of voor montage aan wanden en zijkanten van kasten zijn 913 mm of 1105 mm hoog. Elektrificatiemodules zoals stekkerdozen, Coni-boxen, licht-sets etc. kunnen optioneel ingebouwd worden.

Palmberg Kit specificaties:

Plaatmateriaal - brug:
19 mm dikke MDF-platen met melamine oppervlakte en 2 mm PP laser kantenband met een radius van 2 mm afgerond. Al het plaatmaterial met melamine oppervlakte voldoet aan de emissieklasse E1 volgens DIN EN 14322.

Materiaalsterkte brug:
Topblad: 19mm
Zijwanden: 19mm

Afmetingen brug:
Breedte: 1600 - 2600 mm
Diepte: 441, 531 en 691 mm
Hoogte: 913 en 1105 mm