Palmberg

Palmberg is een Duitse fabrikant is het belangrijkste bedrijf van de Duitse meubelindustrie en produceert succesvol hoogwaardige kantoormeubelen voor de Europese meubelmarkt. Palmberg kantoormeubelen zijn functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. Het meubilair wordt volgens het kwaliteitsmanagement ISO 9001:2000 in verbinding met het milieumanagement ISO 14001:2004 en de EG-ecoaudit-verordening vervaardigd.

Lees meer

1 / 1

Geschiedenis van Palmberg

In 1922 werd er op de Palmberg de eerste meubelfabriek door Hans Bockwoldt gebouwd. De focus lag op het maken van meubels voor de woonkamer, later de slaapkamer (met name in de jaren ’70 en ’80 uit de 20e eeuw) en begin 1991 werd de focus verlegd naar kantoormeubelen. Op 25.000 m² overdekt productieoppervlak worden in een van de modernste kantoormeubelfabrieken in Europa momenteel tien werkpleksystemen, drie uitgebreide kastprogramma's en talrijke speciale fabricaten vervaardigd. Palmberg heeft een dagelijkse productie van ca. 700 tafels, 800 kasten en 300 containers, alsmede 3 ontvangstbalies.

Palmberg nu

‘Met plezier naar je werk gaan’ is het motto van Palmberg en met de uitgebreide collectie van kantoormeubelen is dit mogelijk. Ze spelen in op actuele thema’s, waaronder gezonder werken. Met de diverse zit-sta werkplekken maakt Palmberg dit mogelijk.

Assortiment Palmberg

Duurzaam

De ontwikkelingsafdeling focust zijn werk steeds meer op het gebruik van milieuvriendelijkere, duurzame en recyclebare materialen en componenten. Een hoger aandeel gerecyclede halffabricaten (bijvoorbeeld spaanplaten, kunststof randen en kunststof afdekkingen), waarvan de bestanddelen individueel herbruikbaar zijn, zorgt al in de ontwikkelingsfase voor een langere levensduur van de producten en tegelijkertijd voor een duurzame productie.

Meer over Palmberg?

Wilt u meer informatie over Palmberg kantoormeubilair neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 – 650 1234. Uiteraard kunt u ook Palmberg kantoormeubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam.

Series