HomePalmbergCrewPalmberg Crew H bench bureau

Palmberg Crew H bench bureau

Verkoop vanaf € 1.543,- 

Lease vanaf € 24,77 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.543,-
Lease per maand vanaf€ 24,77

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPalmberg
ModelCrew H bench
HerkomstDuitsland
AfmetingenPalmberg Crew H Bench afmetingen
Kleuren en materialenPalmberg Crew kleuren
SoortBench
OnderstelH-poot, Wang poot
VerstellingInstelbaar, Slinger verstelbaar, Elektrisch verstelbaar, Gasveer verstelbaar

Productomschrijving

Het Palmberg Crew H-Bench bureau is het meubel voor topprestaties op kantoor en verbindt perfecte ergonomie en zinvolle functies met een cool design.

Voordelen Palmberg Crew H Bench bureau

  • Perfect teamwork door groeps-werkplekken
  • Ergonomische bureau's voor gezond werken
  • In hoogte instelbaar door easy push of slingerverstelling of dynamisch in hoogte verstelbaar door elektro-motorische hoogteverstelling van de zit-statafel
  • Optimaal genomeerd design en een goed doordacht kabelmanagement
  • Royale werkbladen voor het uitwisselen van informatie
  • Geïntegreerde, akoestische en optisch afschermende elementen om geconcentreerd te kunnen werken

Werken in een team is zeer efficiënt. Succesvolle office-teams bestaan uit mensen met verschillende capaciteiten en werkwijzen. Om met iedereen rekening te kunnen houden, is de Palmberg Crew H-Bench ontwikkeld. De beste voorwaarden voor creatief, project gerelateerd teamwork zijn hier in één meubel gecombineerd.

Dynamisch werken is zeker een gewenst effect van een goede kantooromgeving. Daarbij mag de concentratie niet uit het oog worden verloren. Met Terio Plus heeft Palmberg daarom een serie hoog werkzame absorbers ontwikkeld, die u de nodige rust geven.

Crew H bench is voorzien van een fantastisch kabelmanegement welke letterlijk door de H balken is door te koppelen. Tevens heeft het frame de unieke poten die teruggeplaatst zijn waardoor de beenvrijheid onder het blad optimaal conform arbo eis is. 

De Palmberg Crew bureaus zijn tevens uit te voeren met netwerkmogelijkheden, kabelmanagement en ergonomie. Dit maakt Palmberg Crew bureau de ideale oplossing voor alle kantooromgevingen. Verder zijn deze bureaus in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Zo is er de keus om uit verschillende tafelbladen en kleuren te kiezen.

Het veelzijdige Crew bureau biedt vier verschillende varianten, die zich aan de individuele behoeften van ieder individu oriënteren:

Technische aspecten

  • De afklapbare kabelgoot ondersteunt de horizontale en verticale elektrificering van uw werkplek. Zo heeft u altijd eenvoudig toegang en een goede controle over alle kabels en stekkers.
  • Met het schuifblad- mechaniek maakt Crew de probleemloze ergonomisch comfortabele en snelle toegang van bovenuit kabelmanagement mogelijk.

Over Palmberg

Palmberg is een Duitse fabrikant is het belangrijkste bedrijf van de Duitse meubelindustrie en produceert succesvol hoogwaardige kantoormeubelen voor de Europese meubelmarkt. Palmberg kantoormeubelen zijn functioneel en van hoogwaardige kwaliteit. Het meubilair wordt volgens het kwaliteitsmanagement ISO 9001:2000 in verbinding met het milieumanagement ISO 14001:2004 en de EG-ecoaudit-verordening vervaardigd.