Palmberg - Terio

De Palmberg Terio is een collectie van akoestische oplossingen in vele vormen en maten. Zo kunt u uw kantoorruimte goed voorzien van bijvoorbeeld akoestische panelen aan de wand, het plafond of aan uw bureauscherm.  

Lees meer
 • Palmberg Terio plus
  Palmberg Terio Plus akoestische panelenVanaf € 345,-
 • Palmberg Terio Plus Maxi bureauscherm op kantoor
  Palmberg Terio Plus Maxi akoestische schermenPrijs op aanvraag

Goede akoestiek op kantoor 

Het is van groot belang dat uw medewerkers geen overlast ondervinden van geluid. Dit voorkomt namelijk uitval door ziekte, minder fouten maken en verbetert de productiviteit. Met de Palmberg Terio producten kunt u vele kanten op. Laat u daarom ook goed adviseren door de experts van De Projectinrichter om de vele toepassingsmogelijkheden te bespreken. Ook voor een akoestische meting kunnen wij u helpen. Zo weet u namelijk precies welke oplossingen er nodig zijn om de juiste akoestiek te creëren.  

Verschillende verbindingen mogelijk 

Een verbindingszuil met schotelvoet van de Palmberg Terio Plus laat een flexibele hoekinstelling van 0 º tot 180 º toe. Tot vier scheidingswanden kunnen op deze manier aan de verbindingszuil verbonden worden. Een tot 10 mm in hoogte verstelbaarheid is mogelijk via een excentrische bevestiging aan de bovenkant van de verbindingszuil. 
Een lineair bevestigingset maakt de lineaire verbinding van de scheidingswanden mogelijk. Verschillende bevestigingssets bieden de mogelijkheid om de scheidings- en opzetwanden met de bureaus van Palmberg te combineren. 

Kenmerken van de Palmberg Terio akoestische oplossingen 

 • Compleet pakket aan akoestische wanden voor diverse toepassingen 
 • Te bekleden in vele stoffen 
 • Optioneel zijn de producten uit de Palmberg Terio collectie te voorzien van handige accessoires 

Varianten uit de Palmberg Terio collectie 

 • Terio Plus: grote collectie akoestische oplossingen, zoals bureauschermen, panelen en wanden 
 • Terio Plus Maxi: losstaande akoestische wanden en bureauschermen 

Advies over projectinrichting  

Hulp nodig met de inrichting van uw project? Ook daarvoor kunt u contact met ons opnemen. De Projectinrichter adviseert u graag over de mogelijkheden van de ruimte met betrekking tot projectinrichting en het meubilair dat bij de desbetreffende ruimte past. U kunt uiteraard altijd langskomen in één van onze showrooms om de meubels te bekijken.