HomePedraliEsterPedrali Ester vergaderstoel

Pedrali Ester vergaderstoel

Verkoop vanaf € 1.196,- 

Lease vanaf € 19,20 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.196,-
Lease per maand vanaf€ 19,20

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPedrali
ModelEster vergaderstoel
OntwerperPatrick Jouin
HerkomstItalië
UitvoeringGestoffeerd

Productomschrijving

De Pedrali Ester stoelen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Zo is er een fauteuil voor in uw entree, een stoel voor in uw bedrijfsrestaurant of kantine. Daarnaast is de Pedrali Esther ook met een verrijdbaar onderstel voor als bureaustoel en als vergaderstoel.

Pedrali Ester 695

De verrijdbare Ester 695 is ideaal als bureaustoel in uw kantoor of in vergaderzalen. De zetel, de zijkanten en de rugleuning zijn gemaakt van polyurethaanschuim op een stalen structuur met wieltjes. De stoel is in hoogte verstelbaar.

Pedrali Ester 695F

De Ester 695F is ideaal als bureaustoel in uw kantoor of in vergaderzalen. De zetel, de zijkanten en de rugleuning zijn gemaakt van polyurethaanschuim op een stalen structuur. De stoel is in hoogte verstelbaar.

Pedrali Ester 696

De verrijdbare Ester 696 is ideaal als bureaustoel in uw kantoor of in vergaderzalen. De zetel, de zijkanten en de hoge rugleuning zijn gemaakt van polyurethaanschuim op een stalen structuur met wieltjes. De stoel is in hoogte verstelbaar.

Pedrali Ester 696F

De Ester 695F is ideaal als bureaustoel in uw kantoor of in vergaderzalen. De zetel, de zijkanten en de hoge rugleuning zijn gemaakt van polyurethaan schuim op een stalen structuur. De stoel is in hoogte verstelbaar.