Pedrali Gliss kruk

Verkoop vanaf € 161,- 

Lease vanaf € 2,58 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 161,-
Lease per maand vanaf€ 2,58

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPedrali
ModelGliss kruk
OntwerperClaudio Dondoli en Marco Pocci
HerkomstItalië
SoortKruk
ZithoogteHoog
OnderstelKolom, Draadframe, Slede

Productomschrijving

De Pedrali Gliss stoelen zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Zo heeft de Gliss een barkruk, sledestoelen met diverse bekleding en is er ook een Gliss stoel met een verrijdbaar onderstel voor als bureaustoel en als vergaderstoel.

Pedrali Gliss 902

De Pedrali Gliss 902 is een sledebarkruk met een zithoogte van 65 cm. De barkruk heeft een ronde vorm van polycarbonaat gemaakt en een verchroomde stalen frame. Verkrijgbaar in wit of zwart, of in een transparante versie met de kleuren rood, oranje, groen, smokey grijs en transparant.

Pedrali Gliss 906

De Pedrali Gliss 906 is een sledebarkruk met een zithoogte van 75 cm. De zitschaal is verkrijgbaar met een glanzende kleur wit en zwart, of transparante versie in de kleuren rood, oranje, groen, smokey grijs en transparant. Frame met een verchroomde buis.

Pedrali Gliss 912

De Gliss 912 is een sledebarkruk met een zithoogte van 66 cm. De barkruk is geïnjecteerd met brandwerend schuim, de zitschaal is bekleedt met stof of simili-leer. De verchroomde stang heeft een Ø van 11 mm.

Pedrali Gliss 916

De Gliss 916 is een sledebarkruk met een zithoogte van 78 cm. De barkruk is geïnjecteerd met brandwerend schuim, de zitschaal is bekleedt met stof of simili-leer. De stalen stang heeft een Ø van 11 mm en is voorzien van een ronde voetsteun.

Pedrali Gliss 932

De Gliss 932 is een sledebarkruk met een zithoogte van 66 cm. De stalen stang heeft een Ø van 11 mm en de zitschaal is van leer met zichtbare naden.

Pedrali Gliss 936

De Gliss 936 is een sledebarkruk met een zithoogte van 78 cm. De stalen stang heeft een Ø van 11 mm en de zitschaal is van leer met zichtbare naden.

Pedrali Gliss 970

De Pedrali Gliss 970 is een barkruk op 1 poot die in hoogte verstelbaar is van 600 tot 860 mm. De zitschaal is verkrijgbaar met een glanzende kleur wit en zwart, of transparante versie in de kleuren rood, oranje, groen, smokey grijs en transparant. Het frame verchroomd.

Pedrali Gliss 975

De Gliss 975 barkruk is draaibaar, met automatische terugkeer mechanisme en heeft een vaste hoogte. De zithoogte is 73 cm. Leverbaar met een ronde voetsteun en een zitschaal in wit of zwart polycarbonaat.

Pedrali Gliss 980

De Gliss 980 is een draaibare barkruk met automatische terugkeer mechanisme. De gestoffeerde zitschaal is bedekt met stof of simili leder, met zichtbare naden en een ritssluiting. Deze Gliss 980 barkruk op 1 poot is in hoogte verstelbaar van 610 tot 870 mm.

Pedrali Gliss 985

De barkruk is geïnjecteerd met brandwerend schuim en is draaibaar met automatisch terugkeer mechanisme. De barkruk heeft een vaste hoogte en de zithoogte is 74 cm. Verkrijgbaar met een ronde voetsteun.

Pedrali Gliss 990

Deze Gliss 990 is een draaibare barkruk met automatische terugkeer mechanisme. De gestoffeerde zitschaal is bedekt met echt leer en de kruk is in hoogte verstelbaar van 610 tot 870 mm.