Pedrali Young Stoel

Verkoop vanaf € 329,- 

Lease vanaf € 5,28 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 329,-
Lease per maand vanaf€ 5,28

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPedrali
ModelYoung Stoel
HerkomstItalië
AfmetingenPedrali Young 3D
Onderstel4-poot
MateriaalHout
ZithoogteVast

Productomschrijving

Pedrali Young stoelen en barkrukken zijn er voor alle horecagelegenheden. Zo is er een lage kantinestoel en een hoge barkruk.

Pedrali Young 420

Deze stoel is ontworpen om licht en natuurlijk te zijn en tegelijkertijd robuust. De Pedrali Young 420 heeft een gebogen multiplex body met een massief eiken frame. Duurzaam en toch licht van gewicht, de Pedrali Young 420 weegt slechts 3,5 kg en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals wengé en gebeitst eiken.

Pedrali Young+ 421

De Young+ 421 is de stapelbare versie van de Young 420. De stoel is stapelbaar tot maximaal 6 stuks en is verkrijgbaar in gebleekt eiken, wengé gebeitst of lichtgrijs getint.

Pedrali Young 423

De Pedrali Young 423 is de gestoffeerde versie. Deze stoel is bekleed met brandvertragende polyurethaan. Verkrijgbaar in gebleekt eiken, wengé gebeitst of lichtgrijs gekleurd.

Pedrali Young 424

De Pedrali Young 424 is de gestoffeerde en stapelbare versie. Deze stoel is bekleed met brandvertragende polyurethaan. De Pedrali Young 424 stoelen zijn stapelbaar tot maximaal 6 stuks en ze zijn verkrijgbaar in gebleekt eiken, wengé gebeitst of lichtgrijs gekleurd.

Pedrali Young 425

Deze stoel is ontworpen om licht en natuurlijk te zijn en tegelijkertijd robuust. De Pedrali Young 425 heeft een gebogen multiplex body met een massief eiken frame. De stoel is voorzien van armleuningen. Duurzaam en toch licht van gewicht, de Pedrali Young 425 weegt slechts 4,2 kg en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals wengé en gebeitst eiken.