HomeKristaliaKristalia Degree tafel | kruk | prullenbak

Kristalia Degree tafel | kruk | prullenbak

Verkoop vanaf € 529,- 

Lease vanaf € 8,49 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 529,-
Lease per maand vanaf€ 8,49

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKristalia
ModelDegree
OntwerperPatrick Norguet
HerkomstItalië
SoortPoef
OnderstelOverig
HoogteLaag

Productomschrijving

Dit innovatieve en in het oog springende meubel roept zo veel vragen op. Wat is het precies? Is het een stijlvolle en moderne prullenbak? Is het een uniek kunstwerk? Is het een bijzettafeltje? Of is het een handige poefje die je mee kan nemen? Nou, het is al die dingen en nog veel meer.

De Kristalia Degree doet denken aan de hoed van een afgestudeerde en heeft daarom ook de naam Degree gekregen. Hij is geproduceerd met polypropyleen en is verkrijgbaar in zwart of wit. Er is ook een versie die gemaakt is van kurk en een versie die geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Over de ontwerper Patrick Norguet

De Franse Patrick Norguet, geboren in 1969, breekt eind jaren negentig internationaal door als ontwerper. Diverse musea in de wereld hebben meubelen van zijn hand in de collectie opgenomen. In 2009 werd Patrick door het internationale designmagazine Wallpaper gekozen tot Furniture designer of the year
Naast ontwerpen voor Kristalia heft Patrick Norguet ook voor Artifort, La Palma, Crassevig, Capellini en Casala kantoormeubelen ontworpen.

Over Kristalia

Kristalia is een Italiaans designmerk sinds 1994 en heeft een assortiment bestaande uit stoelen, tafels en kasten. Meubels, stoelen en tafels, voor indoor en outdoor. Ze werken samen met verschillende internationale ontwerpers, waaronder Patrick Norguet, Angelo Natuzzi en Christophe Pillet.