Poltrona Frau Ginger stoel

Verkoop vanaf € 940,- 

Lease vanaf € 15,09 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 940,-
Lease per maand vanaf€ 15,09

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPoltrona Frau
ModelGinger
OntwerperRoberto Lazzeroni
HerkomstItalië
AfmetingenPoltrona Frau Ginger afmetingen
Kleuren en materialenPoltrona Frau kleuren
Onderstel4-poot, Stervoet, Kruisvoet
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd
Extra'sVerrijdbaar

Productomschrijving

De Ginger en Ginger Ale van Poltrona Frau zijn verfijnde en eenvoudige gemakkelijke stoelen.

 

Poltrona Frau Ginger

Het frame is in gevormd uit thermoplastisch polymeer composiet. Het is volledig bekleed met een enkele laag van 4 mm dik Saddle Leather Extra. De binnenkant van het frame is bekleed met Pelle Frau® leer uit het Color System. Dit creëert een aantrekkelijke contrast van kleur en materiaal.

De Poltrona Frau Ginger stoelen hebben mooie details zoals de zichtbare stiksels die langs de buitenrand lopen, wat een stijlvol en elegant effect geeft. De zitting is opgevuld met polyurethaanschuim. Het onderstel heeft vier poten in wengé gekleurd massief essenhout met een driehoekig profiel. De steun voor het bevestigen van het frame is in zwart gelakt staal en de draaibare model zorgt voor een 360 graden rotatie.

Poltrona Frau Ginger Ale

De buitenkant van de zitschaal is gemaakt van gegoten thermoplastisch composiet polymeer en is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, cement of krijt. De bekleding is in polyurethaanschuim en de binnenkant van de stoel is bekleed met Pelle Frau® leer uit de Color System.
De Poltrona Frau Ginger Ale stoelen zijn beschikbaar in 4 versies met een antraciet, cement of krijt lak die overeenkomen met de zitschaal, of verchroomd. De fauteuil heeft vier metalen poten met een driehoekig profiel en plastic doppen. De 5-spaaks basis met wielen is gemaakt van staal en is verkrijgbaar in een vaste hoogte draaibare versie en ook in een gasveer-versie, zodat u de zithoogte aan kunt passen.
De Ginger Ale is uitgerust met zachte, zelfblokkerende zwenkwielen (type W, geschikt voor alle soorten vloeren). Het onderstel van de 4-pootstoel is gemaakt van staal en is ook leverbaar als draaibare stoel. Deze is uitgerust met een schokabsorptie en draait automatisch terug naar de beginpositie.