HomePoltrona Frau

Poltrona Frau

Poltrona Frau meubelen is opgericht in 1912 door de in Sardinië geboren Renzo Frau. Het is echter niet in Sardinië, maar in Turijn waar het merk de eerste stappen maakt. Sinds 1912 heeft het grote publiek de naam Frau verbonden met het idee van kwaliteit en designinrichting, in het bijzonder met directie- en vergadermeubilair. Een internationaal design merk van perfectie en uitmuntendheid.  

Lees meer

1 / 1

Meer over Poltrona Frau 

  • De Italiaanse koninklijke familie is ook bekend met Poltrona Frau. De familie kwam met het merk in aanraking in 1926. Naast de Savoia Dynasty (Italian Royal Family) werden ook luxe hotels, andere belangrijke gebouwen en onder andere het interieur van de expositie in Turijn in 1928 met Poltrona Frau meubelen ingericht. 
  • Kwaliteit komt bij dit meubelmerk op de eerste plaats. Poltrona Frau heeft dan ook een keurmerk voor het leder dat gebruikt wordt in de ontwerpen.  
  • Alles is handgemaakt. Er is absoluut geen sprake van massaproductie. Door het met de hand in elkaar te zetten, zijn alle meubelen voorzien van perfecte details.  
  • Ook wordt er aan het milieu gedacht. Voor de werknemers dient de werkplaats een schone, veilige plek te zijn. Daarnaast wordt de impact van de producten op het milieu zo klein mogelijk gemaakt door met strikte ethische codes te werken. 

Informatie en vragen over Poltrona Frau 

Wilt u meer informatie en/of heeft u nog vragen over Poltrona Frau meubelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op (telefonisch of per e-mail). Uiteraard kunt u ook Poltrona Frau meubelen bekijken in een van onze showroomvestigingen. 

Series