Poltrona Frau - John John

De Poltrona Frau John-John collectie bestaat uit een comfortabele bank en een bijpassende poef. Het zitvlak en de rugleuning van de John-John bank zijn gemaakt van dik en zacht materiaal, wat een gevoel van ontspanning bevordert. Dit frame vormt een stijlvol contrast met het smalle 4-pootsonderstel. Pas het Poltrona Frau John-John assortiment toe in bijvoorbeeld wacht- en ontvangstruimtes, of in bedrijfsruimtes om een huiselijke sfeer te creëren.  

Lees meer
 • Poltrona Frau John John productfoto
  Poltrona Frau John John BankVanaf € 5.910,-
 • Poltrona Frau John John poef
  Poltrona Frau John John PoefVanaf € 1.560,-

Creëer een huiselijke sfeer op kantoor met Poltrona Frau John-John 

Het creëren van een huiselijke sfeer bevordert onder andere het algemene welzijn van uw werknemers en de sociale cohesie op kantoor. Daarbij stimuleert de mogelijkheid van het afwisselen van werkplek de creativiteit en productiviteit van uw werknemers.  

Met de Poltrona Frau John-John collectie creëert u eenvoudig een huiselijke sfeer in uw bedrijfsruimte. Hier kunnen werknemers informele besprekingen houden of ontspannen. Pas de John-John meubels los toe of combineer ze voor een samenhangende look.  

Eigenschappen van Poltrona Frau John-John  

 • Het Poltrona Frau John-John assortiment bestaat uit een bank en complementaire poef.  

 • De John-John bank en poef zijn gemaakt van dik en zacht materiaal, wat het ontspanningsgevoel van de gebruiker prikkelt.  

 • De John-John zitmeubelen van Poltrona Frau zijn ideaal voor het inrichten van bijvoorbeeld bedrijfs-, ontvangst en wachtruimtes. 

 • Creëer op kantoor een huiselijke sfeer met het Poltrona Frau John-John assortiment.  

 • Pas de John-John bank en poef los toe in uw ruimte of combineer ze voor een samenhangend interieur.  

 • De Poltrona Frau John-John bank is leverbaar in meerdere formaten.  

 • De Poltrona Frau John-John poef is multifunctioneel van karakter; pas deze toe als extra zitplaats, voetensteun of bijzettafeltje.  

 • De John-John meubels van Poltrona Frau zijn altijd voorzien van een 4-pootsonderstel. 

 • De Poltrona Frau John-John collectie is leverbaar in diverse kleuren.  

 • Ontwerp van Poltrona Frau John-John: Jean-Marie Massaud. 

Varianten van Poltrona Frau John-John  

 • Poltrona Frau John-John bank. 

 • Poltrona Frau John-John poef.  

Over Poltrona Frau  

Bij Poltrona Frau staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Daarbij willen zij iedere klant optimale service bieden, door meubels te creëren die aan persoonlijke behoeftes kunnen voldoen. Ook hechten zij veel waarde aan nauw contact met hun klanten via uiteenlopende kanalen. Hun designstijl wordt omschreven als duurzaam en elegant met een luxueus gevoel. Dit is te herkennen in de Poltrona Frau John-John collectie.  

Onze services 

Deprojectinrichter biedt diverse services aan om u bij te staan in het assembleren en onderhouden van uw projectinterieur. Een voorbeeld hiervan zijn onze dpi-services, waarbij wij u alle zorgen ontnemen omtrent montages, installaties en het transport van uw meubels. Daarbij bieden wij onderhoudsservices aan, waarbij er keuze is uit reiniging of circulair onderhoud. Door oude meubels nieuw leven in te blazen, is het niet altijd nodig om direct nieuwe aan te schaffen. Is dat niet fijn? Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.  

Interesse? 

Bent u geïnteresseerd in het Poltrona Frau John-John assortiment of in de diensten van deprojectinrichter? Neem dan contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.