Poltrona Frau - Kennedee

De Poltrona Frau Kennedee collectie bestaat uit een modulaire bank en poef. De Kennedee zitmeubelen hebben een elegant en geraffineerd ontwerp, wat ze een stijlvolle toevoeging maakt in uiteenlopende interieurs. Het assortiment is geschikt om onder andere wacht-, ontvangst- en bedrijfsruimtes mee in te richten.  

Lees meer
 • Poltrona Frau Kennedee productfoto
  Poltrona Frau Kennedee BankVanaf € 6.710,-
 • Poltrona Frau Kennedee poef
  Poltrona Frau Kennedee PoefVanaf € 2.220,-

Veelzijdig modulair zitsysteem 

De Poltrona Frau Kennedy bank is een modulair zitsysteem dat uit diverse losse zitcomponenten wordt samengesteld. Een bijzondere eigenschap van de Kennedy bank is dat hij een lineaire, hoekige of afgebogen ronde vorm aan kan nemen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw Kennedy bank te personaliseren met de gewenste vorm en het gewenste aantal zitplaatsen. Daarbij zijn de Poltrona Frau Kennedy zitmeubelen leverbaar in diverse kleuren. 

Eigenschappen van Poltrona Frau Kennedee 

 • Het Poltrona Frau Kennedy assortiment wordt gevormd door een geraffineerde modulaire bank en poef met een elegante uitstraling.  

 • De Kennedy collectie van Poltrona is ideaal om bijvoorbeeld wacht-, ontvangst- en bedrijfsruimtes mee in te richten.  

 • Creëer met de Poltrona Frau Kennedy bank een gepersonaliseerd zitmeubel dat afgestemd is op al uw wensen en behoeftes.  

 • Kies voor de Kennedy bank een lineaire, hoekige of afgebogen ronde vorm. 

 • De Kennedy bank en poef zijn leverbaar in diverse kleuren. 

 • Ontwerper: Jean Marie Massaud. 

Varianten van Poltrona Frau Kennedee 

 • Poltrona Frau Kennedy bank 

 • Poltrona Frau Kennedy fauteuil  

Over Poltrona Frau  

Bij Poltrona Frau staan kwaliteit en ontwerpstijl hoog in het vaandel. De meubels worden met uiterste nauwkeurigheid ontwikkeld. Daarbij onderscheidt het merk zijn ontwerpstijl door geraffineerde en sierlijke meubelcollecties te ontwikkelen, waardoor ieder item een luxueus gevoel uitstraalt. 

Hulp nodig? 

Het assembleren en onderhouden van uw projectinterieur kan een hele klus zijn. Gelukkig staat deprojectinrichter voor u klaar om een helpende hand te bieden. Maak gebruik van onze dpi-services, waarbij wij ons volledig ontfermen over logistieke vraagstukken, zoals de montage, installatie en het transport van uw meubels. Daarbij kan aan onderhoud absoluut niet ontbreken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor reiniging, maar ook circulair onderhoud; door oude meubels nieuw leven in te blazen, heeft u er nog langer plezier van! Kijk op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. 

Meer informatie? 

Ontvangt u graag aanvullende informatie over de Poltrona Frau Kennedy collectie of de services van deprojectinrichter? Wij voorzien u ook graag van een vrijblijvende offerte op basis van de projectprijzen van het Poltrona Frau Kennedy assortiment. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com