Poltrona Frau - Oxford

De Poltrona Frau Oxford serie bestaat uit een aantal zitmeubelen. Deze serie heeft zeer luxueuze uitstraling en dat is terug te zien in de ontwerpen van dit zitmeubilair. De bureaustoel is uitermate geschikt in een ruimte als een directiekamer, waarbij de bureaustoel zal dienen als directie bureaustoel. Hier sluit de stoel van Poltrona Frau Oxford goed op aan. Deze kan dienen als bezoekersstoel. De stoelen kunnen beide geleverd worden in een breed scala aan kleuren. 

Lees meer
 • Poltrona Frau Oxford productfoto
  Poltrona Frau Oxford bureaustoelVanaf € 3.190,-
 • Poltrona Frau Oxford stoel
  Poltrona Frau Oxford StoelVanaf € 2.890,-

Varianten van Poltrona Frau Oxford 

Kenmerken van de Poltrona Frau Oxford serie 

 • Uitgebracht in 1991 en ontworpen door Poltrona Frau R. & D.  
 • Beide stoelen zijn gemaakt van Pelle Frau leder uit het Color System. Aan de binnenzijde zit polyurethaanschuim.  
 • De stoelen zijn met de hand afgewerkt.    
 • De bureaustoel is in hoogte verstelbaar en kan 360graden draaien. 
 • De rugleuning van beide stoelen is capitonneert.  

Over Poltrona Frau 

Dit beroemde Italiaanse meubelmerk is opgericht in 1912 door Renzo Frau. Het produceert meubelen met leer van een fenomenale kwaliteit. Dit type leer zit namelijk ook verwerkt in het meubilair van onder andere Ferrari en Bugatti. Poltrona Frau is tevens bekend geworden door de populaire Poltrona Frau Ginger stoel, ontworpen door Roberto Lazzeroni en uitgebracht in 2014. 

Meer weten? 

Wilt u meer informatie over dit merk en/of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. De experts van De Projectinrichter kunnen u voorzien van advies op maat. Ook kunt u langskomen in één van onze showrooms waar wij u verder kunnen helpen.