HomeSegisSegis Love Letters loungebank

Segis Love Letters loungebank

Verkoop vanaf € 1.685,- 

Lease vanaf € 27,04 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.685,-
Lease per maand vanaf€ 27,04

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkSegis
ModelLove Letters
OntwerperSimone Micheli
HerkomstItalië
AfmetingenSegis Love Letters afmetingen
Kleuren en materialenSegis kleuren en materialen
Soort2-zits, 3-zits, Meerzits

Productomschrijving

Segis Love Letters is een collectie loungebanken in de vorm van letters van het alfabet, van A t/m Z. De banken bieden de mogelijkheid om op een unieke en originele wijze een statement te maken en onuitwisbare indruk op de gebruiker achter te laten. De loungebanken zijn geschikt voor toepassing in vele ruimtes. Zoals uw entree, receptie, wachtkamer of loungeruimte.

Op zoek naar een origineel zitmeubel voor uw gameroom of relaxruimte? Met Segis Love Letters kunt u zelf de kleur en het materiaal kiezen wat het beste aansluit bij uw inrichting.

U kunt een zitcombinatie maken van een verschillende letters of u beperken tot 1 enkele letter. Op kleine kinderen zullen de vrolijke letterbanken ook een sterke aantrekkingskracht hebben en dus een prima keuze voor de speelhoek in de bibliotheek, in de wachtkamer bij de dokter of op het kinderdagverblijf of de peuterzaal. Tegen meerprijs is het mogelijk om de bekleding in 2 verschillende materialen of 2 verschillende kleuren van hetzelfde materiaal uit te voeren. Ook kan er tegen meerprijs een stof naar eigen keuze worden aangeleverd. 

Segis Love Letters, de specificaties

  • Ontwerpjaar 2015
  • Ontwerp Simone Micheli
  • Zithoogte 46,5 cm
  • Hoogte 160 cm
  • Breedte variërend van 75 cm voor de “I” tot 176 cm voor de “V”. 
  • De letters “A/D en O” zijn ook als poef leverbaar 

Simone Micheli, de designer

Simone Micheli geboren 1964 in Toscane Italie studeerde architectuur aan de universiteit in Florence. . Hij is naast architect, interieur designer, industrieel designer ook visueel ontwerper. In 1990 opende hij zijn studio en in een later stadium in 2003 samen met ontwerpster Roberta Colla de Architectural Hero Company met vestigingen in Florence, Milaan, Puntaldia, Dubai, Rabat en Poesan in Zuid-Korea. Ook gaf hij van 2003 tot en met 2009 colleges en lezingen. Al zijn ontwerpen worden gekenmerkt door duurzaamheid en milieuvriendelijke karakter. In 2008 won hij de prijs voor de beste designer van het jaar in Los Angeles, Amerika.