Segis

Segis is opgericht door Franco Dominici in Italië, 1983. Het merk hanteert een strategie aan de hand van vier indicatoren die dienen als kompas om te oriënteren waar de activiteiten van het dynamische bedrijf naar uit moeten gaan. De punten die centraal staan bij dit meubelmerk zijn:  

Lees meer

1 / 1

  • Het continu zoeken naar excellente kwaliteit 
  • Het gebruik van eco-verantwoorde materialen en technologieën 
  • Het industrialiseren van fabrieksprocessen om de competitiviteit te doen stijgen 
  • De rol van werknemers bij de uitdagingen die het bedrijf heeft, geholpen door het creëren van een ergonomische, veilige, fijne en dynamische werkomgeving. 

Segis Producten 

Dit Italiaanse meubelmerk heeft een ruime collectie meubilair dat bestaat uit onder andere tafels, stoelen en accessoires. De productlijn bestaat uit een breed scala Italiaanse ontwerpen, die veel toegepast worden op de zakelijke en projectmarkt. Het assortiment van Segis bestaat uit zitmeubelen, waaronder: (Modulaire) banken, krukken, stoelen, fauteuils, salontafels en vergadertafels.

Over iedere stoel is nagedacht, zowel op het gebied van design als kwaliteit. Daarnaast zijn deze ook allemaal getest in een laboratorium om de levensduur van het product te kunnen bepalen. Inmiddels zijn ze Segis meubels zo populair dat het Italiaanse merk zich bovenaan de internationale designersmarkt bediend.  

Segis staat bekend om het toepassen van steeds nieuwere technieken en de hoge mate van kwaliteit. Ook heeft het merk internationaal bereik, er zit zowel een vestiging in Italië als in Amerika. Hierdoor is het bedrijf in staat om korte doorlooptijden te hanteren en op tijd te leveren.  

Meer informatie over dit meubelmerk? 

Wilt u meer informatie over Segis meubilair neem dan geheel vrijblijvend advies met ons op. Uiteraard kunt u ook Segis meubilair bekijken in een van de showroomvestigingen van De Projectinrichter in Rotterdam, Bergeijk of Purmerend. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 088 - 650 1234.

Series