Segis - Noldor

De Segis Noldor collectie bestaat uit een comfortabele bank met een doorlopende rugleuning en een fauteuil. De Segis Noldor zitmeubelen stralen comfort, een gevoel van rust en veiligheid uit. Dit maakt de Noldor bank en fauteuil ideale toevoegingen voor ontspannings-, ontvangst- of wachtruimtes. De gebruiker ervaart dan ook ultieme comfort en ontspanning.  

Lees meer
 • Segis Noldor productfoto
  Segis Noldor FauteuilVanaf € 1.754,-
 • Segis Noldor bank
  Segis Noldor BankVanaf € 2.062,-

Creëer een fijne akoestiek in uw ruimte 

Met de Segis Noldor zitmeubelen creëert u een aangename akoestiek in uw ruimte. Ze kunnen namelijk bekleed worden met geluidsabsorberende stoffen, waardoor het geluidsniveau in de ruimte wordt bevorderd. Dit bemoedigt het ontspanningsgevoel van de gebruiker.  

Eigenschappen van Segis Noldor 

 • Het Segis Noldor assortiment wordt gevormd door een comfortabele bank met een doorlopende rugleuning, en een fauteuilversie.  

 • De Segis Noldor collectie wordt gekarakteriseerd door het gevoel van comfort, rust en veiligheid dat het uitstraalt.  

 • De Segis Noldor banken hebben een akoestische waarde, wat inhoudt dat ze geluiddempend werken, om zo een aangenaam geluidsniveau in de ruimte te bevorderen. 

 • Het Segis Noldor assortiment is voorzien van een 4-pootsonderstel. 

 • De Noldor zitmeubelen zijn leverbaar in diverse kleuren. 

 • Bij de Segis Noldor bank en fauteuil worden kussens geleverd. Dit bevordert de ontspanning van de gebruiker.  

Varianten van Segis Noldor 

 • Segis Noldor bank. 

 • Segis Noldor fauteuil. 

Onze diensten 

deprojectinrichter biedt verscheidene services aan om u te helpen bij het samenstellen en onderhouden van uw projectinterieur. Zo kunnen wij alle installaties, montages en het transport verzorgen met onze dpi-services. Daarbij creëren wij op maat gemaakte onderhoudsadviezen. Daarbij kan uw project stoffering niet ontbreken; het verschuiven van zitmeubelen versnelt bijvoorbeeld het verslijtingsproces. Daarbij kunt u met onze circulaire onderhoudsservices ook oude meubels een tweede kans geven; na ze nieuw leven ingeblazen te hebben, zijn ze weer zo goed als nieuw! Is dat niet fijn? Voor meer informatie over onze services kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.  

Contact 

Bent u geïnteresseerd in de Segis Noldor collectie of in de diensten van deprojectinrichter? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte. Dit kan via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com