Segis - Stamp

De Segis Stamp collectie bestaat uit vele zitmeubelen die bij elkaar passen. Deze meubelcollectie is veelzijdig, origineel en tijdloos en biedt met de complete familie altijd een zitoplossing.  

Lees meer
 • Segis Stamp 2 seater Bank Groen slede
  Segis Stamp 2-seater bankVanaf € 978,-
 • Segis Stamp Kruk Geel Blauw vierpoot
  Segis Stamp krukVanaf € 633,-
 • Segis Stamp Fauteuil Geel slede
  Segis Stamp Lounge chairVanaf € 608,-
 • Segis Stamp Stoel Wit Grijs kruisvoet
  Segis Stamp stoelVanaf € 387,-

Grote collectie met vele opties  

De stoelen, banken, fauteuils en krukken hebben ellen elegante contouren met een degelijke comfortabele basis met zachte bekleding. Het ontwerp is rechtlijnig en daarom passen de meubelen goed bij elkaar in diverse omgevingen, zoals in de horeca, kantoren, openbare ruimtes of als zaalstoel in congrescentra. Zoals u ziet, kunt u vele kanten op. 

De Segis Stamp is een veelzijdige collectie 

De Stamp collectie blinkt uit in veelzijdigheid. Stoelen, fauteuils en krukken, met een diversiteit aan onderstellen, accessoires en kleuren. Vierpoot of kruisvoet? Welke kleur? Verrijdbaar of liever niet? Lage rug of hoge rug? Stalen onderstel of hout? Keuze te over... Laat u adviseren door de experts van De Projectinrichter welke opties voor u het beste zijn in uw project. 

Minder impact op het milieu 

Alle zitmeubelen uit de Segis Stamp collectie zijn zorgvuldig ontworpen met een minimum aan materialen, zonder afbreuk te doen aan de hoge kwaliteit en uitstraling van deze collectie. Dit is in overeenstemming met de filosofie en het beleid van Segis waarbij de impact op het milieu een belangrijk item is. Zo heeft u met de Stamp een grote veelzijdigheid, maar met minder materialen. 

Kenmerken van de Segis Stamp collectie 

 • Complete collectie zitmeubilair bestaande uit stoelen, krukken, fauteuils en banken 
 • Vele onderstellen mogelijk 
 • Toepasbaar in kantoren, onderwijs, horeca en zalen 
 • Duurzaam gemaakt met minder materialen 
 • Ontworpen door: Alejandro Valdés 

Over de ontwerper 

Alejandro Valdés is de ontwerper van de Stamp collectie van Segis. Zijn ontwerpen zijn het resultaat van zijn passie voor design en fabricage en zijn zoektocht naar evenwichtige verhoudingen en eigentijdse en duurzame objecten, zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Dat is ook terug te vinden in de Segis Stamp.